Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Tudnátok segíteni? Lehet,...

Tudnátok segíteni? Lehet, hogy a felmenőim?

Figyelt kérdés

Üdv! :)

Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg valaki tudna-e nekem segíteni? Családfát kutatok és elgondolkodtam. Az Én családnevem Balyi. A családnevemnek van pár változata pl:Baji. Van a Ludányi Bay család is. Na ott a Bay-t Bajinak kell ejteni. Esetleg lehet, hogy nekem Balyiként közöm van hozzájuk? Lehetséges, hogy a Ludányi Bay családnak a leszármazottja vagyok? :) Mindenki válaszát előre is köszönöm.

[link]

-Viki

#család #Ludányi Bay
2018. ápr. 30. 00:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, mert anno olyan elírások voltak az anyakönyvekben, hogy csak na. De még 70 éve is.

Templomokban lehetnek nyomok, ott őriznek születési neveket. Ehhez tudni kell az őseid hol születtek.

2018. ápr. 30. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Hát ezt mi honnan tudjuk? Szerinted ismerjük a családfádat?
2018. ápr. 30. 04:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kutatod, tudnál róla, tehát vagy nem kutatod, vagy nem vagy az.
2018. ápr. 30. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Érdemes megnézni hogy az anyakönyvben hogy mi volt a felemnőid foglalkozása vagy társadalmi rangja meg hogy van előnevük ha nemesek bisztosan lesz rá utalás de van olyan hogy egy család 1848-ig közrendűnek van irva és előtte már nemeseknek van irva
2018. máj. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!