Anyám testvérének a lánya nekem kim?
Figyelt kérdés
Idősebb nálam a lány. akkor ő most unokanővérem, vagy másod unokanővér, vagy nagynéném vagy ki is ő nekem ?
nagyon nem vágom ezeket a rokoni szálakat.
2018. ápr. 5. 14:18
3/11 anonim válasza:
Szülő testvérének a gyereke: unokatestvér.
4/11 anonim válasza:
Unokatestvéred. A másod-unokatestvéred akkor lenne, ha nem a szülők, hanem a nagyszülők lennének testvérek (azaz a nagyszülőd testvérének az unokája lenne).
A nagynénéd (vagy nagybátyád, ha férfi) pedig az anyád testvére saját maga, nem pedig a lánya.
5/11 anonim válasza:
Azért ez komolyan döbbenet, hogy ez kérdés valakinek. Nem kell tudni az összes rokoni szál megnevezését, de basszus....
6/11 hollófernyiges válasza:
Azért van ez az oldal, hogy az ember megkérdezzen ilyeneket.
7/11 anonim válasza:
6# persze, csak ezt nem tudni.. Hát nem dicsekednék vele. Inkább keresett volna rá a Google-ban... Azért ez nem atomfizika.
9/11 anonim válasza:
5os-7es teso, en rakerestem google-ön, es kidobta talalatnak ezt az oldalt, innen megtanultam, kossz mindenki masnak : kerdezonek valaszoloknak respekt (y)
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!