Szoktatok kutakodni a párotok után? Pl? Telefon, email, stb.
Nem szoktam. Amúgy is csak a telefonját nézhetném meg, mert semmilyen jelszavát nem ismerem, ő sem az enyéimet.
Nem is menne, azt hiszem... egyszer véletlenül beleolvastam a húgom naplójába (egy füzetet kerestem, és nem tudtam, hogy az a naplója, kívülről nem látszott), attól is hetekig lelkifurdalásom volt.
Viszont sok olyan sztori van, amikor valaki gyanakszik, megnézi a telefont, e-mailt, és beigazolódik a gyanúja. Ezeket hogyan bíráljuk el erkölcsileg? Kvittek lettek? Nem tudom... Persze, előbb kérdezze meg tőle, tanácsolják sokan, no de ha alaptalan a gyanúja, az oktalan féltékenykedés, vádaskodás sokat ronthat egy kapcsolaton. Viszont ha alaptalan a gyanúja, akkor utólag sem igazolható a kémkedés... Nekem nincs válaszom erre a kérdésre, de foglalkoztat. Ismertem ilyet is személyesen (aki megnézte a telefont és kiderült az élettársa hűtlensége), és nem tudom kijelenteni, hogy egyértelműen rosszul tette, hogy utánajárt.
Igen. (Most le leszek pontozva)
Nem gyakran csinálom, úgy havonta 2x.
A párom egyszer félrelépett. Sokat könyörgött, hogy megbocsássak neki. Megtettem, de voltak feltételeim.
Idő kell, mire visszaszerzi a bizalmam.
hali
nem szép dolog és lehet épp leleplezel pl eg ymeglepetés szülinapi bulit amit neked szervez!
persze ha már nem 100as a kapcsolat és voltak/vannak kilengései akkor max ha kutakodsz és találsz vmit akkor jönnek a viták....
persze attól függ mi a célod,de én biztos nem kutakodnék,mert még sima egyszerű dolgokat is könnyen félre érthetsz..... De ez már a te dolgod!
Ha úgy érzed, hogy gyanakszol rá valamiért, és szerinted nem őszinte, akkor nehogy már ne derítsd ki az összes rendelkezésre álló eszközzel, hogy becsap-e vagy sem?
Bár ha rafkós, úgy is kitörli. Aki olyan, az gondoskodik róla, hogy ne legyen nyoma.
Megmondom őszintén, hogy a bizalmatlanság jele ugyan, de én bele szoktam nézni, és ezt ő is látja vagy rajtakap. Így ő is beleszokott nézni az enyémbe.
Bár én teljesen megbízom benne, de az elején nem bíztam, ami nem feltétlen az ő hibája volt. De hát az ördög nem alszik én úgy vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!