Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen eredetű a Guba családné...

Milyen eredetű a Guba családnév, és mi a jelentése?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
google.. a barátod.. meg a wikipedia is.
2010. jún. 2. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:

A guba a szűr jelentésével azonos, de ma már inkább a szűrt használják. Bár pásztorembertől már hallottam a "guba" elnevezést is.

Az eben guba kifejezés pedig azt jelenti, hogy valaminek az értéke azonos a másikéval, vagyis eben gubát /azonos értéket/ cserél.

2010. jún. 2. 15:36
 3/8 A kérdező kommentje:
második válaszoló köszi. Nem tudod milyen eredetű név?
2010. jún. 3. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem magyar eredetű
2010. jún. 7. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy a mákosgubából, vagy a juhászok felsőruházatának nevéből eredeztethető/!?/
2010. jún. 7. 20:08
 6/8 anonim válasza:
Kipróbáltam Google-el így hirtelen. Fél percig tartott rátalálni...
2010. jún. 9. 18:04
 7/8 anonim válasza:

OFF: Google barat felhasznalok!

Az oldalon feltett kerdesek 80 %-at par perc alatt meg lehet keresni google segitsegevel. Minden kerdeshez odairjatok, hogy a masik keresse meg google-el? Ha nem tudtok normalis valaszt adni, akkor megis minek regisztraltatok?

ON: [link]

(Ezen az oldalon sok dolgot megtudhatsz rola)

2010. jún. 9. 23:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm. Általában azért itt tesszük fel a kérdéseket hátha valaki többet személyesebbet tud a kérdésről.Pl:Ismeri egy ilyen nevezetű család történetét.
2010. jún. 11. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!