Irnátok nekem élettörténeteket? Szakdogához kellene. Semmi tapasztalatom nincs, és senkit nem tudok aki a személyes életébe ilyen szinten beavatna.15-20 oldalnyi anyag kellene.
12.58 nincs teljesen igazad.
az életútinterjú nem a vizsgázó tudására épül.
az valakinek az életét mutatja be. nagyon sok ember nem tudja kifejteni a benne mélyen gyökerező problémákat, amely gyerekkorba nyúlik vissza, mert egyszerűen nincs kinek, másrészt bizalma sincs már snkihez. miért bűn az,hogy ismeretlen embert megkérlek hogy meséld el jó és rossz tapasztalataid,bánataid,örömeid.ha személyesen tenném mivel lenne más? szerintem annyibol hogy nem reagálnál ilyen őszintén. Az én tudásom majd a vizsgán lesz fontos. A diplomás szakemberekről...pedig lehet hogy valamilyen szinten igazad van,de erről nem tudok nyilatkozni
és mindenképpen olyan kell, ami negatív?
Valahogy úgy érzem pl. hogy az én életem kiegyensúlyozott volt mmindig is. És ezt a szüleimnek köszönhetem.
Egyébként én el se tudom képzelni milyen lehet ha valakinek Hál istennek!!! teljesen helyén van az élete.
nekem is elég kemény volt idáig is , remélem már csak jobb lehet. a legnagyobb baj , hogy a gyerekeinknek se tudjuk nem átadni azt a sok gondot amit mi magunk hordozunk. nekem legalábbis nem megy, kiegyensúlyozott boldog anyát mutatni a gyermekemnek.
13.53 az esettanulmányaimban tudom majd ezeket használni.
Köszönöm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!