Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Irnátok nekem élettörténeteket...

Irnátok nekem élettörténeteket? Szakdogához kellene. Semmi tapasztalatom nincs, és senkit nem tudok aki a személyes életébe ilyen szinten beavatna.15-20 oldalnyi anyag kellene.

Figyelt kérdés
nem baj ha az adatokat megváltoztatjátok.az se baj ha kitalált történet.születéstöl -iskola-munkahely-barátok kapcsolatok-szülöi viszonyok-jo-rossz élmények.élettapasztalat.mit csináélnátok másképp.stb
2010. máj. 26. 12:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Szeretném elmondani nektek kedves hozzászólók, hogy az én életem se irigylésre méltó.de nem is szeretném leírni sehova,mert rájönnének hogy az én életemről van szó,és ha már ettől kell félnem ,akkor hogyan írhatnék magamról bármit őszintén. nem fogok senki ismerőst faggatni az életéről mert senki nem mesélné el őszintén a belső mély igazi érzéseit egy ismerősnek. hajléktalanokkal pedig az állapotom miatt nem találkozhatom.június végére vagyok kiírva. Halandzsázni pedig nem tanultam meg,a kitalált dolgok nekem nem mennek.
2010. máj. 26. 13:06
 12/29 anonim ***** válasza:
Én leírom a történetem egy részét. 14 voltam, amikor hazamentem és egy full üres lakás várt (anyámék leléptek). elég durva volt, mert később derült ki az ok is. Hamarabb kiderült, hogy semmit nem fizettek már egy ideje. Két nap múlva az elmű elvitte a villanyórát én meg ott álltam egy rom lakásban és sötétben. Itt kezdődött az ÉLETEM! Ha érdekel folytathatom.....
2010. máj. 26. 13:23
 13/29 A kérdező kommentje:
13.23 igen. nagyon rossz olvasni is. kirázott a hideg. bárki történetét szivesen elolvasom. borzasztó emberekkel mik történtek már meg.
2010. máj. 26. 13:25
 14/29 A kérdező kommentje:

12.58 nincs teljesen igazad.

az életútinterjú nem a vizsgázó tudására épül.

az valakinek az életét mutatja be. nagyon sok ember nem tudja kifejteni a benne mélyen gyökerező problémákat, amely gyerekkorba nyúlik vissza, mert egyszerűen nincs kinek, másrészt bizalma sincs már snkihez. miért bűn az,hogy ismeretlen embert megkérlek hogy meséld el jó és rossz tapasztalataid,bánataid,örömeid.ha személyesen tenném mivel lenne más? szerintem annyibol hogy nem reagálnál ilyen őszintén. Az én tudásom majd a vizsgán lesz fontos. A diplomás szakemberekről...pedig lehet hogy valamilyen szinten igazad van,de erről nem tudok nyilatkozni

2010. máj. 26. 13:26
 15/29 anonim ***** válasza:

és mindenképpen olyan kell, ami negatív?

Valahogy úgy érzem pl. hogy az én életem kiegyensúlyozott volt mmindig is. És ezt a szüleimnek köszönhetem.

2010. máj. 26. 13:36
 16/29 anonim ***** válasza:
Nekem uncsi, kiegyensúlyozott életem van :D Szal sajna nem tudok segíteni. De miért nem találsz ki akkor valamit ha nem baj ha kitalált? Sokkal egyszerűbb lenne...
2010. máj. 26. 13:44
 17/29 A kérdező kommentje:
Szerintem az se baj ha pozitiv. A szociális helyzet sajnos nem valami rózsás,de senki nem mondta, hogy negatívat írjak. Azt se mondták, hogy lehet kitalált,csak én gondolom, mivel senkit nem fognak előkeresni igaz e ,ez , meg az. csak már végső elkeseredésemben gondoltam írok valami kitalációt.
2010. máj. 26. 13:50
 18/29 anonim ***** válasza:
Küldtem pár esettanulmányt, szerintem használhatóak, gyakorlat során készült interjúk stb.
2010. máj. 26. 13:53
 19/29 A kérdező kommentje:

Egyébként én el se tudom képzelni milyen lehet ha valakinek Hál istennek!!! teljesen helyén van az élete.

nekem is elég kemény volt idáig is , remélem már csak jobb lehet. a legnagyobb baj , hogy a gyerekeinknek se tudjuk nem átadni azt a sok gondot amit mi magunk hordozunk. nekem legalábbis nem megy, kiegyensúlyozott boldog anyát mutatni a gyermekemnek.

2010. máj. 26. 13:54
 20/29 A kérdező kommentje:

13.53 az esettanulmányaimban tudom majd ezeket használni.

Köszönöm!!!!

2010. máj. 26. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!