Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » 15/F A szüleim nagyon furcsák...

15/F A szüleim nagyon furcsák és nem tudom már mivan?

Figyelt kérdés

Az van hogy a többi ismerősöm, osztálytársam bulizni járnak meg koncertekre... meg eljárkálnak ide oda.

Az én szüleim még este 9kor, Szombaton se engednek ki mondjuk kosarazni az ismerősökkel, vagy unokatesómmal!

Meg ha elmennék mondjuk 7kor moziba, egyből fel vannak háborodva, meg ha mondjuk délután mennék plázába akkor is mert mondjuk tegnap voltam! De oda is nehezen engedtek el!

És ez nagyon bosszant, csomószor azt hibáztatják aki elhívott! Próbáltam már meg beszélni, nem akartak róla beszélni. Meg semmi... meg hogy most nincs erejük erre...

Az lehet hogy régen hazudtam meg késtem mindig... de most már nem... mindig időre jövök meg nem hazudok stb... Segítsetek légyszi

2010. máj. 24. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Sajnos ez van...eljátszottad a szüleid bizalmát. Ezt meg nehéz lesz helyrehozni. 15 éves taknyosként nem ez a legfontosabb, hogy bulizzál...a barátaiddal suli után is együtt lehetsz, nem?

Nem bíznak benned a szüleid, és ennek oka van...

2010. máj. 24. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Az nem elég, nagyon nem esik jól hogy nem élvezhetem az életet... más meg igen! Ez így nagyon nem jó... És nekem nagyon rosszul esik!
2010. máj. 24. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg kezdenek kitagadni mert soha sehova nem megyek ha hívnak! :(
2010. máj. 24. 20:49
 4/7 anonim válasza:
Valószinűleg ha elengednének elmennél bulizni hotrészegre innád magad,mert már annyira ki vagy éhezve a bulira és ne mond azt h nem,mert többet innál a kelleténél. És megint ott lennél,hogy a szüleid nem engednek el sehova. Mond meg nekik azt,hogy változtam most már megbízhatok bennem nem teszem azt mint amit régen,csak annyit kérzek tőletek,hogy akkor egy kicsit tovább engedjetek ki és igérem időben haza érek. De akkor tényleg tarsd be!! Ha nem akarnak veled beszélni,mert fáradtak vagy stbstb..mond meg nekik hogy figyeljetek már rám is egy kicsit. Vagy írj nekik egy levelet és rakd az ágyukra és kérj tőlök bocsánatott amit régen tettél. Én 16éves lány vagyok és a szüleim eléggé engedékenyek. Nincs semmi gondom de a szabályokat azért be kell tartani.
2010. máj. 24. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Az azért eléggé gáz lenne, ha azért nem engednének el, mert 15 évesen szétpiálod az agyad...
2010. máj. 24. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem "élvezni az életet" ilyenformán akkor akard,ha te keresed a pénzt. Addig tanulj,tartsd be a szavad ,csináld meg a feladataid. Haverokkal labdázzatok délután. Plázába járni elég csicska dolog. Járjatok kirándulni,könyvtárba,úszni az szerintem szüleidnek is tetszene.
2010. máj. 24. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
nem tom milyen tanuló vagy, de ha kitünő lennél, biztos nem lenne ilyen gond.... ha picit hoznál a tanulmányaidon, és kérnél 1 lehetőséget, amikor tényleg minden nagyon pontos és jó, akkor jön utána a többi....
2010. máj. 25. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!