Miért ilyenek a szüleim? (minden válasz jól jön! )
Egyetemre menj másik városba, költözz el otthonról, akár koliba. Amiről nem tudnak az nem fáj. Addig emg csak kihúzod valahogy.
Amúgymeg ha fellázadnál és elmennél, akkor mi lenne? Semmi. Amíg hagyod magad, így fognak viselkedni, ha otthon maradsz.
Ha teheted, légy kollégista!
Azok a szülők ilyenek, akik maguk is ilyen körülmények között nőttek fel, magam is sokszor hallottam apámtól "Ezt kaptam, ennyit tudok adni" holott ez nem helyes :(
Szerintem az ilyen szülőknek kéne orvos,mint a tieid.
Próbálj meg koliba menni,vagy minnél hamarabb elköltözni.
velem is ezt csinálták... nem mentem haza.
egyik nap kilógtam, három napig nem láttak.
a rendőrők nem kezdenek nyomozást olyan hamar, ha 18 év fölötti vagy. simán megteheted, hogy beijeszted őket.
nálam bejött, mert azóta elendegnek.
igaz, hogy eleinte rengeteg harccal járt, de kénytelenek voltak beletörődni.
megmondtam nekik, hogy ha nem engednek el sehova, el fogok húzni otthonról, és sose látnak, és az sem fog érdekelni, ha csöves leszek, és az utcán döglök meg.
vittem az útlevelem is, meg egy kis táskában pár fontos ruhát.
valakinél csak ez hat...valakinél meg még ez sem :/
a koli is jó megoldás lehet, csakhogy velem közölték, hogy ők ugyan nem fizetik, ide fogok szépen járni a helyi suliba.
tehát ha ilyenek, akkor a koli kiesett, mint megoldás...
mert átlagba az ilyen szülők betegek, és betegesen magukhoz akarják láncolni a gyereket
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!