A Kiticsics családnév mit jelent?
Figyelt kérdés
Üdv. Nemrég elgondolkoztam azon hogy mit is jelenthet a családnevem és valaki lehet tudna segíteni.2017. aug. 6. 23:53
1/2 anonim válasza:
Az ics végű nevek általában délszláv eredetűek, főleg szerb.
Megnézem, hogy mit jelenthet
2/2 anonim válasza:
Nem találtam semmit sajna. Annyit, hogy anno apák keresztnevéből.jött a vezetéknév, és ez egyszer állandósult. Tehát valószínűleg ez is egy keresztnévből van, de nem láttam olyat, ami erre utalna, szóval mégsem annyira valószínű 😃
Érdemes lenne megkérdezni egy határon túli magyartól (szerb v horvát), ő biztosan tudna segíteni.
Interpalsot ajánlom erre. És akkor ha megy az angol, akkor nem is kell olyat keresned, aki tud magyarul 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!