Én egy sváb faluban élek, de én magyar vagyok. Miért van az hogy lenéznek a svábok, hogy sokkal különbnek érzik magukat?
Hát nem tudom, h mire föl gondolják ezt, de igazad van..... hadd ne meséljek.Akik azt írják, hogy ilyen nincs, azok vagy maguk is svábok, vagy csak hallomásból ismerik őket.Ahol én lakom itt sok kisebbség él, svábok, horvátok, bosnyákok, szerbek, és több olyan konkrét esetről tudok, ahol ha a sváb család gyermeke pl. magyar ill. nem sváb párt választ akkor azt sok esetben a szülők, meg a család a végsőkig ellenzik.persze ez inkább azokra a svábokra jellemző, akik sváb faluban laknak már generációk óta, akik már inkább asszimilálódtak, ott ilyen nincs....SŐt hallottam már az egyik volt munkatársamtól, aki sváb szárm. volt, h ő kifejezetten utálja a németeket :DDD Érdekes módon a többi (délszláv) kisebbségnél nincsenek ilyen ellentétek a magyarokkal szemben, teljesen egyenrangúnak tekinti mindenki a másikat.
Szerintem majd ha teheted igyekezz egy nem sváb faluba költözni....persze biztos vannak kivételek stb., nem akarok senkit megbántani, de van valami abban, amit a kérdező ír...
Itt az alkalom!
Kérj magyar állampolgárságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!