Szerintetek baj hogy ha a fiu akit szeretek 3 uk nagyszulonk testverek?
Az ük szülők már elég távoliak, a dédid valamelyik szülője. De 3 közös ükszülő? Mivel egy embernek 4 nagyszülője, 8 dédije és 16 ükszülője van.
Ha három közös ükszülőtők van, az úgy is lehet, hogy egy közös déditek is van. Vagy 2 az egyik ágról, 1 a másikról- ez a jobbik eset.
Nem tudom, szerintem ez már távoli rokonság. Ez egy kisebb településen, faluban simán előfordulhat, nem probléma.
Persze a genetikai állomány nem keveredik annyira, ha gyereketek lesz netán, de az a legkevesebb.
Most láttam, hogy 3 ükszülő testvérek.
Ezt hogyan értelmezzem, mert akkor valami nem oké 3 ükszülőd nem lehet testvér, vagy egymás közt házasodtak.
VAGY hogy a üknagymamádnak volt egy húga, öccse báytja nővére, akik testvérek és az egyik leszármazás hozzád vezet, a másik a párodhoz. Mert úgy abszolút semmi gond- az még távolabbi genetikai kapcsolat
Genetikailag nem probléma.
Nehéz, de nem létesítenék mégsem testi kapcsolatot.
Bármennyire kedves, okos és aranyos.
A rokoni kapcsolat elegendő lenne.
Millió a lehetőség.
A millióbol is lehet 1 nagy Ő.
Tehát:
Te-apa-nagyapa-dédapa-ükapa-2. ükapa-3. Ükapa
Ez utóbbi volt teszvére a pasid ősének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!