Ha a fiú dédmamája és az én mamám édes testvérek voltak. Nekem milyen rokonom a srác?
Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 19:30
1/15 egybaba válasza:
unokaöccs másodfokon ha jól emlékszem
3/15 A kérdező kommentje:
A másodfok nem akkor lenne,ha neki is a mamája lenneés nem a dédmamája? Viszont ahogy próbáltam fejtegetni a dolgot valahogy arra jutottam,hogy harmad se lehet mert akkor mind a kettőnknek a dédmamájának kellene testvéreknek lenni..
2016. szept. 23. 21:11
6/15 anonim válasza:
Szerintem erre nincs kulon szo, ha valaki kerdi akkor azt mondod h 1 tavoli unokatesod, ha erdekli, akkor meg kifejted.
7/15 anonim válasza:
A te gyereked és ő lesznek harmad-unokatestvérek.
A kettőtök családi kapcsolatára nincs kifejezés.
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom nem nagy probléma ha valami "elkezdődött" köztünk.
2016. szept. 23. 22:14
9/15 anonim válasza:
Nem, de mindenki a családját baassza? Egy csomó szabad ember van.
10/15 anonim válasza:
Azért itt még simán bejöhet egy terhelt utód. Azokban a kis falvakban, ahol nagy a belterjesség, nem véletlenül van annyi probléma, és ott is kb. ilyen fokú emberek párosodnak.
Persze, az anyakönyvvezető összead majd titeket, ha esetleg arra kerülne sor, mert törvény ezt nem tiltja. Na de azért értelmes ember máshol keresgél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!