Mit gondoltok a Vincent névről? Valahogy jobban tetszik, mint a Vince és különlegesebbnek hangzik. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyébként Márk Vincent lenne a kisöcsi (vezetéknév extra rövid, 3 betű, ezért gondoltam, hogy a két keresztnév simán elfér mellé)
Passzol ez a kettő, ugye? Köszi mindenkinek!
2017. ápr. 24. 02:27
11/20 anonim válasza:
Nem tetszik, Magyarországon éltek adjatok magyarországon is elfogadható nevet a gyereknek.
12/20 anonim válasza:
Én úgy tudom h külföldi nevet csak úgy lehet anyakönyveztetni h a magyar helyesírásnak megfelelő legyen, tehát: Vinszent. Nekem amúgy tetszik, de így leírva szörnyű, én nem adnám. Na meg aztán minden bemutatkozás után magyarázkodhat a gyerek.
13/20 anonim válasza:
"Nem tetszik, Magyarországon éltek adjatok magyarországon is elfogadható nevet a gyereknek."
Remélem te csak magyar ételeket eszel, magyar autód van, magyar ruhákat hordasz... :))
14/20 anonim válasza:
12-es: Anyakönyvezhető a Vincent is, és nem tudom, miért kellene magyarázkodnia, gondolom, magyarul c-vel ejtik. A Vincéknek sem kell magyarázkodnia, pedig külföldön az is Vinsz.
15/20 anonim válasza:
14: nem hiszem h a kérdező arra gondolt h c-vel ejtik. Ha úgy akarja valóban anyakönyvezhető, de szerintem ő a külföldi változatra gondolt. Hallottál te már olyan jenniferről amit j-vel ejtenek?
16/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mire gondolt és o hogy szeretné ejteni, Magyarországon az írás szerinti kiejtés van érvényben, így VinCent c-vel kell ejteni, Jennifer-t pedig Dzseniferkent lehet anyakonyveztetni. Ennyi
17/20 anonim válasza:
Nem láttad h azt írtam h fonetikusan kell leírni? Ahogy ejted úgy írod, ő pedig a Vinszentre gondolt, erre mondtam h hülyén néz ki leírva. És igen, magyarázkodnia kellene bemutatkozáskor, mivel az emberek többsége nem tudja h Mo.n h írjuk a magyar neveket.
18/20 A kérdező kommentje:
A Vincent Magyarországon anyakönyvezhető, és úgy ejtik, ahogy írják. Nincs itt semmi Vinszentezés, simán c-vel. Nálunk a családban 3 generáció viseli/viselte, szóval ennyit arról, hogy idegen..
2017. ápr. 25. 17:52
20/20 anonim válasza:
Végül adtátok a Vincent nevet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!