Mit tegyek ebben a helyzettben? Érdekel a véleményetek.
Erős a gyanúm, hogy vérfertőzéses kapcsolat eredménye vagyok. Tehát nagyon morbid még belegondolni is, már rég foglalkoztat ez a kérdés, és nagyon sok erre utaló jel van , pl. a szemem, az orrom, a magasságom, hajam formája, a testszőrezem színe is azonos a nagyapáméval, sőt az érdeklődési kör és gondolkodásmód is szinte egyezik.Mondjuk erre nem kéne panaszkodni, de jóval nagyobb anyagi támogatást nyújt ( jó nyugdíja van) mint ami az átlagos.(ha 1000et kérek tőle ad, ha laptopot kérek tőle vesz, ha elkérem a kocsiját telitankkal ideadja, ha bulizni akarok hozzámvág legalább 10 ezret),mondom nem panaszkodom,jóljön, de az átlag az hogy (szülinap,névnap, karácsony azt helló)
Apám, vagy akit annak hiszek , 180 cm magas, kékszemű,nem széles vállú, szőke, és hát "U" alakban kopaszodik. Nem éreztem sosem hogy apám lenne, pedig nem voltam elhanyagolva, nem volt közös téma, semmi.
És így mostanában beszélgettem nagymamámmal és hát elég érdekes elszólások voltak...(nem mennék bele mert ahhoz egy egész nagy történetet kéne elmesélnem hogy megértsétek ) és az jár a fejemben hogy egy vértfertőzés eredménye vagyok, és hát sokkolva vagyok mikor eszembe jut, de ezt igazán meg sem lehet beszélni itthon mert vagy az van hogy "hüye vagy fiam" vagy valami kamu duma, de látszik a para az arcokon, jé a gyerek sejt valamit. Mi erre a megoldás ?
Szerintem csak sok filmet nézel, de ha tényleg így van akkor meg örülj, hogy legalább nincs semmi fogyatékosságod.
üdv
Ha nagyapád alléljei dominánsak voltak és a szőke kékszem génje pedig nem, akkor azért hasonlitasz nagyon nagyapádra. Legtöbbször egy generációt ugranak a domináns tulajdonságok. Tiszta genetika.
Megjegyzés: a te genotipusod elég csira :D
Jaj...ez olyan pl,h én csak úgy hasonlítok anyámra arcra,ha szőkére van festve a hajam..amúgy meg faterra hasonlítok:S sőt a nagyszüleimre egyáltalán nem hasonlítok:d szal mi van?he?:Dű
Sztem ne parázz semmitől,örülj h ilyen átlagonfelüli nagyfaterod van akinek sose üres a zsebe,ha rólad van szó:)
KÉPZELŐDSZ!!!
Túl jó dolgod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!