Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Egy 1892-es házasságkötés...

Egy 1892-es házasságkötés adatait hol találhatom meg?

Figyelt kérdés

Elakadtam a családfámban. A férj adataira lenne szükségem, már csak az ő ága hiányzik. A kérdésem az lenne, hogy akkoriban lejegyezték a házasságkötést részletesebben? Ugyebár a polgári anyakönyvezés 1895 októberétől kötelező, ez három évvel régebbi. Tehát ha volt akkor anyakönyvezés, azt az adott falu templomában, vagy esetleg hol kéne megérdeklődnöm?

Tudom, hogy mikor, mely faluban történt a házasságkötés és hogy milyen vallásúak voltak az illetők.

2017. febr. 14. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
A Familysearch.com oldalon regisztráció nélkül is tudsz kutatni, ott sok mindent megtalálsz!
2017. febr. 14. 14:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 - Keresgélni igen, találni már nem biztos; az eredeti dokumentumokat megnézni csak regisztrációval lehet. És az a biztos, mert nem az összes anyakönyv van még indexálva, a keresővel nem lehet mindent megtalálni. Én is csak regisztráció után találtam rá az anyai nagymamám ágán az üknagyszüleimre, és még visszább is tudok majd menni, mert nevek már vannak korábbi felmenőknek is.
2017. febr. 14. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudtam :O Köszi! És tényleg lehet fake adatokkal? Nem szívesen adnám meg a valós dolgaimat!
2017. febr. 14. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem használják fel az adataid.
2017. febr. 14. 14:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom már milyen adatokat kért. Kell egy felhasználói név meg egy jelszó, kell hozzá e-mail cím. Ezek ugye bármik lehetnek. Meg kell nézni, hogy pontosan miket kér. Én már több éve regisztráltam, teljesen normál adataimmal, eddig még semmi károm nem származott. Nem bombáznak naponta 20x hírlevelekkel, reklámokkal, rajtuk keresztül még senki nem keresett meg semmi fentihez hasonlóval. Szerintem teljesen biztonságosan használható az oldal. Biztonságos hozzáférésű az oldal (https).
2017. febr. 14. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!