A sógoromnak a testvére nekem kicsodám?
Na, szóval én is biztos voltam benne, hogy nincs megnevezése. Szóval marad nekem a sógor húga elnevezés, vagy kénytelen leszek a keresztnevén szólítani XD
Aki, azt mondta, hogy nem rokon. A rokonság lehet: vérségi, házastársi vagy műrokonság (Wikipédia szerint)
"Miért emelted ki épp azt a testvért, kit te sógornak nevezel?"
Hát mert csak egy nővérem van, aki most házasodott és kíváncsi voltam, hogy a férje, aki a sógorom és neki a tesója kicsoda. Szóóóval, neki a húga, nekem kicsodám.
őőő, ezt most azért írom így le, mert nem titeket nézlek hülyének, csak nehogy belegabalyodjak XD
"Amellett ugyanakkor az ángyikád is, a keresztházasságok miatt. Nincs abban a falubán más fiú, vagy miért házasodtok rakásra?"
Ezt most nem értettem XD Amúgy nincs itt szó, semmi keresztházasságról, meg falugyarapításról. Tök egyszerű a helyzet, csak bonyolultan adom elő XD
Ja, ez az "Anyád" beszólás jó volt. Ment a felpontozás :DD
Köszi, mindenkinek azért!!
anyád vagyok:
amúgy még azóta sem tudtam feldolgozni hogy 23:14kor neked nem volt jobb dolgod, csak ilyen kérdéseket feltenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!