Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A sógoromnak a testvére nekem...

A sógoromnak a testvére nekem kicsodám?

Figyelt kérdés
Azonkívül, hogy rokon. Van valamilyen megnevezése? Mármint a sógorom húga nekem nem lehet a sógornőm, mert ő az én testvéremnek a sógornője, mert az én testvérem a sógor felesége. ÁÁÁÁÁ! Lassan én sem értem XD
2010. máj. 7. 23:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Na, szóval én is biztos voltam benne, hogy nincs megnevezése. Szóval marad nekem a sógor húga elnevezés, vagy kénytelen leszek a keresztnevén szólítani XD

Aki, azt mondta, hogy nem rokon. A rokonság lehet: vérségi, házastársi vagy műrokonság (Wikipédia szerint)

"Miért emelted ki épp azt a testvért, kit te sógornak nevezel?"

Hát mert csak egy nővérem van, aki most házasodott és kíváncsi voltam, hogy a férje, aki a sógorom és neki a tesója kicsoda. Szóóóval, neki a húga, nekem kicsodám.

őőő, ezt most azért írom így le, mert nem titeket nézlek hülyének, csak nehogy belegabalyodjak XD

"Amellett ugyanakkor az ángyikád is, a keresztházasságok miatt. Nincs abban a falubán más fiú, vagy miért házasodtok rakásra?"

Ezt most nem értettem XD Amúgy nincs itt szó, semmi keresztházasságról, meg falugyarapításról. Tök egyszerű a helyzet, csak bonyolultan adom elő XD

Ja, ez az "Anyád" beszólás jó volt. Ment a felpontozás :DD

Köszi, mindenkinek azért!!

2010. máj. 8. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a sógornőd,mert a sógorod a férjed/feleséged testvére,és az ő húga is a férjed/feleséged testvére:)
2010. máj. 10. 20:09
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Nekem a sógorom testvére az a férjem!de komolyan!!
2010. máj. 13. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
29%

anyád vagyok:

amúgy még azóta sem tudtam feldolgozni hogy 23:14kor neked nem volt jobb dolgod, csak ilyen kérdéseket feltenni:D

2010. máj. 16. 18:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Ne is mondd!!! Ráadásul az egész délutánt végig agyaltam, hogy akkor nekem kicsodám is. Aztán meg azon agyaltam, hogy hogyan tegyem fel a kérdést :D
2010. máj. 21. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!