Doreyffvi vezetéknévhez szerintetek illik a Krisztina és az Ádám keresztnév?
mér a Viola az szép név..OO
akkor Anna:D
Szerintem is jó az Ádám név! Lánynak pedig az Anettot javasolnám, de a Krisztina is jól hangzik (bár nekem az a név nem nagyon jön be)
:-)
Szerintem úgy válasz nekik nevet hogy férfi név női párját válaszd ki mivel ikrek,és passzoljon a vezetéknevéhez.Mint pl. Patrik és Patrícia vagy Krisztián Krisztina, Alex és Alexa.Ha ikreim születnének tuti így választanék olyan édes lenne;)Amúgy én is iker vagyok:D
Itt még találsz további tippeket: [link]
Gratulálok hozzájuk!
Igazából fogalmam sincs milyen eredetű lehet, de a férjem magyar (vagy legalábbis az összes őse itt lakik -mint pl nagymama, dédnagyanya és elmondásuk szerint az ő szüleik is itt laktak.
Viszont nekem is elég furcsa nevem van: Mudrányinec. (Bár én anyukámtól úgy tudom, hogy apukám nem teljesen volt magyar, csak sajnos hamar elvesztettem a szüleimet, így erre is csak halványan emlékszem.)
Vááá,én meg már azt hitte Francia Guyanai az ember:D
És végül is sikerült már dönteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!