Mi a véleményetek arról, hogy egy pasi és egy nő között 11 év a korkülönbség? A csaj 22 lesz a pasi pedig 33.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 21:22
21/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2010. ápr. 26. 17:51
22/27 anonim válasza:
Szerintem nem gáz..ettől vannak durvább helyzetek is..de szerintem a kor nem minden..jó persze jobb ha a saját korosztályunkból választunk, de ha jól kijönnek egymással, és nem zavarja őket..akkor nincs probléma.. :)
23/27 anonim válasza:
Sziasztok! Köztünk is 11 év van, 21 voltam, amikor párom 32 és kimentem utána külföldre. Azóta is együtt vagyunk, ennek már több mint 3 éve, nemrég született a kisfiunk, boldogok vagyunk. Úgyhogy menj!!:)
24/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat, de már tárgytalan a téma....
2010. máj. 6. 22:04
25/27 anonim válasza:
Én 25,párom 37 éves.Hetedik éve vagyunk együtt.Vannak problémáink,mint másoknál is,de ha szeretitek egymást a kor nem számít!:-)
26/27 anonim válasza:
Mi történt hogy tárgytalan?Szét mentetek?
27/27 A kérdező kommentje:
Hát igen, azóta már külön keressük a boldogságot, de nem a korkülönbség miatt!
2010. máj. 22. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!