Mi a véleményetek arról, hogy egy pasi és egy nő között 11 év a korkülönbség? A csaj 22 lesz a pasi pedig 33.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 21:22
11/27 anonim válasza:
A lánynak vannak itthoni kötelezettségei? Pl egyetem?
12/27 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon rendesek vagytok! :)
2010. ápr. 25. 21:43
13/27 anonim válasza:
Én ismerek egy párt akik közt kb 10 év a korkülönbség a nő javára. Először azt hittem h anyja és fia, mikor mondták h ők egy pár majd leesett az állam. Sztem ha a fiú az idősebb nem gáz, viszont ha nő az már igen.
14/27 A kérdező kommentje:
A lány jövőre akar egyetemre menni.
2010. ápr. 25. 21:44
15/27 anonim válasza:
külföldön is lehet jó suliba járni, vagy csak nyelvet tanulni, dolgozni, pénzt szerezni. Szerintem én elmennék a helyében, a kaland miatt is. De csak akkor, ha megbízok annyira a pasiban, hogy tudom, hogy nem hagyna cserben külföldön.
16/27 A kérdező kommentje:
Nyelvtanulás szempontjából biztos jó lenne, mert Ausztriáról beszélünk és a lány a guten tagon kívül nem nagyon beszéli a nyelvet, mert angolul beszél :)
2010. ápr. 25. 21:56
17/27 anonim válasza:
Szia!Én 23 éves leszek 20 évesen nekem is volt egy 31 éves pasim.Mi jól kijöttünk.A srác is fiatalos gondolkodású volt én meg 1 kicsit érettebb gondolkodású szóval mi jól kiegészítettük 1mást.Nem is ezért mentünk szét hanem más dolgok miattde azt most nem részletezem itt.Szóval sztem nem gáz.És ha a csajnak van esze fogja az elsö lehetöséget és eltünik ebböl az országból föleg ha szereti a srácot és jól kijönnek!
18/27 anonim válasza:
Semmi gond a korkülönbséggel! Nem tudom mióta vagytok együtt, s menynire bízol benn, de azért az jelent valamit, hogy szeretnék, hogy vele menj... Szerinted Ausztriában nem beszélnek angolul? - szinte alap, hogy min. 1 nyelven meg tudnak szólalni az anyanyelvükön kívül ( tapasztalat : Siófokon dolgozom ), emiatt ne aggódj!
19/27 A kérdező kommentje:
Én teljesen megbízom benne. És legalább megtanulok németül is... :)
2010. ápr. 25. 22:33
20/27 anonim válasza:
Köztünk 10 év van a párommal. Menj csak ki vele külföldre,semmi vesztenivalód nincs. Sok sikert! 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!