Ha Beke a vezetéknevem, akkor közöm lehet a Bekeházi nemesi Beke családhoz?
Figyelt kérdés
Erdélyi vagyok, ami elég messze van nyugat-Magyarországtól. Lehet akkora véletlen, hogy másik ágból is indult BEKE család, vagy a mi családunk ugyanaz, ami ebben a cikkben le van írva?
2016. okt. 10. 22:53
1/9 anonim válasza:
Őszintén..szerinted ezt tudja itt valaki???
Lehet, hogy semmi közöd hozzájuk, de lehet, hogy ebből a családból egy Beke Erdélybe költözött.
2/9 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2016. okt. 10. 23:31
3/9 anonim válasza:
Nekem is ez a vezetéknevem, itt Budapesten csak a telefonkönyvben van még kb. 100 ilyen nevű ember, most megnéztem. Azt nem tudom, létezhet-e, hogy így elszaporodtak, egyébként nem tudok én sem semmit róla, de érdekelne (meg mondjuk kiderülhetne, hogy örököltem pár kastélyt:)). Bár én úgy hiszem, hogy ha tényleg ez lenne a családom, akkor csak tudnék róla.
4/9 anonim válasza:
kizárt dolog, ez egy tőzsgyökeres ny-dunántúli család.
Balogok, Szabók, Kovácsok sem rokon mindenki az országban.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Az enyém Kovács, mégis lehet, hogy közöm van hozzá. Ugyanakkor lehet, hogy neked nincs. Ezt így honnan tudjuk?
7/9 anonim válasza:
Természetesen lehet közöd hozzájuk!
Ahogy én Takács vezetéknevűként rokon lehetek Sigourney Weaver-el.
Semmi nem kizárt! :D
8/9 anonim válasza:
Ha a szomszédunk gyerekkoromban barackot nyomott a fejemre, akkor lehetek Obama rokona?
9/9 anonim válasza:
Akkor én Orbán Viktor rokona vagyok, mert a vezeték nevem Orbán !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!