Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy csináljam?

Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Nagyon régen anyukám testvére kiköltözött Német Országba. Akkor anyum várandós volt velem, elvesztették a kapcsolatot , mivel kíváncsi voltam rá,így megkerestettem. Meg is találta nekem egy magánnyomozó, a címe , telefonszáma minden megvan . Szerintetek felhívjam ? Nem tudom,hogy kezdhetném-e azzal,hogy : ( Szia ..... vagyok az unokahúgod, akit még nem láttál. ) Az az igazság,hogy a családom régen összetartott,és szeretném,ha nagymamám, elvesztése után is így maradna. Ő tartotta össze a családot, nem akarom átvenni a helyét,de mivel úgy nevelkedtem,hogy a család szent,összetartó , és a legfontosabb, EZT szeretném megtartani. Kezdve, azokkal, akik messze vannak, nagymamám is kereste de sajnos ő nem találta meg. Írt is neki egy levelet, amit szeretnék neki odaadni. Természetesen nem tudom mi van benne , nem néztem meg, mert hiába,hogy nagymamám,már sajnos nem él,de nem nekem szól . Volt valaki hasonló helyzetben ? Csak mondjam,hogy ki vagyok,vagy elöbb barátkozzak vele? Mi a módja.
2016. júl. 30. 18:32
 1/4 anonim válasza:
nekem mèg nem volt ilyen. de szerintem írj neki egy levelet. írd meg neki hogy miért írsz. ha ellenére van a dolog nincs mit tenni, de lehet hogy orul neki és akor megismerkedhettek. ha úgy barátkozol össze, hogy nem mondod el, ki vagy, rosszul is elsülhet a dolog. még van remény.
2016. aug. 1. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne!

Ha tudnám a címét, személyesen mennék oda, előbb megnézném magamnak, csak utána szólítanám meg.

Le van az a levél nyalva? Mert lehet, hogy hasznos lenne elolvasni, ahhoz, hogy valamit megtudj, ami segíthet, hogy hogyan beszélj vele. Nehogy véletlenül egy olyan szót mondjál, ami miatt szóba sem áll veled.

Hogy hogy nem találta meg a mamád a gyerekét? Abban még a Vöröskereszt is segít, nem?

Szerintem előbb informálódni kell, hogy el ne hibázd az első találkozást.

Ki volt ez a nyomozó; nagyon sokba kerül?

2016. aug. 2. 00:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es, nincs lenyalva, csak engem úgy neveltek,hogy más levelét,ne nézzem meg. Lehet,hogy elmegyek hozzá, azt nem tudom,hogy mért nem sikerült akkor megtalálni. Természetese, ha nem akarja a kapcsolatot,akkor nem erőltetem,de legalább elmondhatom,majd hogy én megpróbáltam,és nem lesz az életemben az bizonyos : ( Mi lett volna ha ... ). Köszönöm a segítséget aki írt nekem . A neve és a telefon száma le van írva,ha . Nem a leg olcsóbb,de kifizethető .
2016. aug. 4. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig akkor oka van, hogy nincs lenyalva!

Családban marad, ha megnézed; nem vagy idegen. Segíthet, hogy hogyan közeledj.

Az illemszabályok nem feketék-fehérek, és a rendkívül különleges helyzetekre nem kötelezőek.

Ha kétségeid vannak, kérdezd meg a plébánosod, vagy lelki tanácsadód, kérj tanácsot tőle. Esetleg elolvashatja helyetted, és úgy segíthet.

2016. aug. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!