Mit tegyek? Hogy csinaljam hogy megvaltozzam?
Figyelt kérdés
nem vagyok jobba edesanyamal :) mind kiabal ram es serteget :(( ez nekem anyira faj:(..14 eves vagyok:((..igaz lehet en is gonosz vagyok kicsit...de szeretnek megvaltozni..de nem tudok:(2012. ápr. 25. 18:23
1/1 anonim válasza:
Nézd, a szülő is csak ember... és valamikor ő is sgyerek volt. Kérdezgesd, hogy milyen sorsa volt, szerették-e, ki nevelte, jók voltak-e hozzá. Lehet, hogy otthonról mintázta magát, az ő gyerekkoráról. Ha tapintatosan, szeretettel meg tudod közelíteni a lelki világát. meglehet, hogy megnyílik, mesél neked, és megláthatod, honnan tanulta a kiabálást, sértegeést. Lehet, hogy ketten megbeszélitek, nem bántjátok többé egymást, inkább szelíden nevelgetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!