Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek mit tehetnék a...

Szerintetek mit tehetnék a testvéremmel? = (

Figyelt kérdés
Mindig csak idegesiteni tud én 16vok ,a testvérem 18 (fiú) mindig csak pofázni tudd velem meg anyummal..:( Nem lehet semmit sem tenni,sosem változik,már megprobáltunk mindent...(Esetleg vmilyen tanács? Köszönöm..:(
2010. ápr. 11. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd felnő.. az én bátyám is ezt csinálta. Most 21, és nagyon jó a kapcsolatunk. Minden megbeszélhetek vele, igazi barát, ahhoz képest, hogy 4 éve még késsel kergettük egymást(szó szerint).
2010. ápr. 11. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy lekéne ülnötök (mármint az egész család) és megbeszélni ezt az egészet.
2010. ápr. 11. 18:16
 3/4 anonim válasza:
Hat ezt az egyet en sem ertem meg h ket teso miert kell allanodan veszekedjen..nekem is van egy kissebb tesom es sosem tudok vele semmit megbeszelni sot egy normalis mondtatot nem tudok elmondani neki u h ne parasztkodjon bele..ez van a tesok mint a kutya -macska(legalabbis meg 13-20 kozott, azontul mar veszelyesebb) De ne szoljal neki szal hagyd bosszantson ne foglalkozzal vele, en is igy szoktam. Amugy ez ck ilyen pillantnyi gyulolet sztem amit te is szoktal erezni(tapasztalat) aztan lassan eltelik egy ora es ki is vagytok bekulve NEM>?? ha nem igy van akkor mar sulyosabba helyzet...es hogy mit csinaljal vele\, mint mondtam ne szolja hozza...mas megoldast nem tudok.
2010. ápr. 11. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek..:)

Hát szokott úgyis lenni,hogy azután "kibékülünk",de aztán megint valami majomságot,beszól,és kezdődik minden újból. Szoktam úgycsinálni,hogy ráhagyom,és ha észreveszi,hogy sokáig nem szólok neki vissza,akkor látni,hogy megbánta.De ami sok az sok..Mindig azt akarja ,hogy mindenki" neki feleljen meg"...

2010. ápr. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!