Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
17/L vok. 1éves koromban fogadtak örökbe a nevelőszüleim. Az apám elhagyott,nem tudom miért.De nem tom még a nevét se,így nem hiszem,hogy megtalálom. Tiszta apakomplexusom van,és mindennél jobban hiányzik egy apa,ha nem is a vérszerinti. Majd megőrülök,főleg amikor látom az apukákat a gyerekeikkel. 1.kérdésem,hogy mit tegyek? 2. Hogyan szerezzek egy apát aki elvállal a lányának?2010. ápr. 10. 12:16
1/9 anonim válasza:
Elsősorban az igazit /vér szerintit/ kellene felkutatni. Csak ha kiderülne, hogy nem akar tudni rólad, vagy esetleg meghalt, akkor keresnék a helyedben egy "pótapát". Az önkormányzatnál valószínű tudnak felvilágosítást adni, hogyan kezd hozz a kereséshez.
2/9 A kérdező kommentje:
igen,próbáltam megkeresni,de nem sikerült,meg nekem olyan apa kell,aki szeret
2010. ápr. 10. 12:38
3/9 anonim válasza:
A nevelőapukáddal mi a helyzet? Róla nem írtál semmit.Ő most hol van?
4/9 anonim válasza:
Nézd, érthető, hogy meg akarod keresni a vér szerinti apukádat, de azért az erősen jön le számomra, hogy akikről írsz nevelőszüleidnek írtak, hiszen ők neveltek fel szerettek, gondoztak, etettek fedelet adtak a fejed felé, iskoláztattak. Én úgy gondolom, hogy ők a szüleid. Nevelőszülő nem fogad örökbe:)
5/9 anonim válasza:
Ez nehéz dolog. Mondjuk egy 37-40 éves férfi egy 17 éves lányt hogyan tekintsen gyermekének?Egy 50 éves sem gondol arra, hogy apa-lánya kapcsolatot ápoljon egy számára idegen lánnyal.Meg mi hiányzik neked? Beszélgetés valakivel, hogy elvigyen ide-oda, ami eddig kimaradt az életedből?Az ilyen lányok szoktak vonzódni idősebb férfiakhoz - apakomplexus -, de a "jobbfélék" félreértik, és kihasználják a szituációt. Ha a nevét sem tudod az édesapádnak, akkor nehéz lesz elindulni.Várj egy kicsit, aztán biztos jön egy fiú, akivel szoros lesz a kapcsolatod, és ha remek apja van, akkor az lassan téged is lányaként fog kezelni!
6/9 anonim válasza:
A vérszerinti anyukadat sem ismered?Ha vele feltudnad venni a kapcsolatot,akkor biztosan megtalalhatnad a vérszerinti apukadat is.Ki tudja lehet nem is tud rolad!
7/9 A kérdező kommentje:
a nevelőapámmal nem vagyok jóban.
2010. ápr. 10. 21:32
8/9 anonim válasza:
Szerintem azok a szüleid akik felneveltek, nem hiszem, hogy nagyon meg kellene keresned azokat az embereket akik 1 évesen elhagytak, nem attól lesz valaki szülő, hogy szül.
9/9 anonim válasza:
Én szerintem az lenne a legjobb ha a barátaidra támaszkodnál. Kellenek a szűlők de nekem isncs vérszerinti apám és a nevelőm meg szinte kínoz (képletesen).Ha rádjön az h kellene egy apa, gondolj a barátaidra, vagy gondolj ojanokra akik átérzik, sőt lehet h rosszabb a sorsuk. Szeresd a nevelő anyád és foglalkozz azzal aki szeret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!