Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Minden anyának boldog születés...

Minden anyának boldog születésnapot kívánok! Milyen az anyák napjaitok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én is anya leszek 1-2 hónap múlva, és én is szeretném átélni az anyai ösztönöket.

Anyák, nagymamák, ti mit kaptatok gyermeketektől??

2016. máj. 1. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát nem a legjobb a kapcsolatunk, 10-es.. Tini lányom van. Viszont egyáltalán nem bízik meg bennem,nincs köztünk az az anya lánya kötelék

Nem is beszél velem gyakran..

2016. máj. 1. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:
9 válaszolonak üzenem ,engem ugyan felköszöntötek,de ugyan ugy főztem ma én is ,mosogatam,mosogépbe pakoltam ruhákat mint minden hétvégén .
2016. máj. 2. 04:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Kaptam rajzott kislányomtol,nagyfiamtol,egy szép kulcstartora tehető diszt ő csinálta ,kisebbik fiam is szép képet csinált nekem .férjemtöl egy csokor virágot kaptam .
2016. máj. 2. 04:55
 14/14 A kérdező kommentje:

6-os# köszönjük! :)

7-es# ebben mi a gond, hogy át élem ezeket? Én is voltam gyerek, és én is meg ajándékoztam anyukámat!

2016. máj. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!