Akkor én is alkoholista leszek?
Figyelt kérdés
A nagyapám alkoholista volt kb. 7 évig. A gének egy nemzedéket ,,átugranak''. Akkor most én leszek alkoholista, apám szinte soha nem iszik bort/pálinkát.
(bocs, kicsit hülyén fejeztem ki magam)
12/L
2016. ápr. 7. 11:53
11/16 anonim válasza:
Mindkét szülőm, és mindkét Nagyapám alkoholista. (Illetve az egyik csak volt, mert átvedelte magát a túlvilágra).
Undorodom még a szagától is.
25N
12/16 anonim válasza:
Az alkoholista általában nem nő, a nők nehezebben tudnak egy bizonyos szintnél lejjebb aljasodni, persze vannak kivételek, de ritka. Másrészt ha nagyapád leszokott a piáról az nagy dolog, hatalmas akaraterő kell hozzá, a legtöbb alkesznek ez nem sikerül, tehát ő egy felsőbb kategóriás alkoholista. hajlamot ugyan lehet örökölni, de ez önmagában nem sokat jelent, nem kell félned ettől, ha már most ezen gondolkozol, akkor valószínűleg annyira félsz az alkoholizmustól, hogy soha életedben nem fogsz azzá válni.
13/16 anonim válasza:
Ez rajtad mulik. De ha ellenallsz az alkoholizmustol, akkor valoszinuleg nem. Nyugi :)
14/16 A kérdező kommentje:
8-as
Nem is szándékszom inni.
9-es
8-nál már leírtam
10-es
Ok, kösz...
11-es
Nem vagy egyedül.
12-es
Azért szokott le, mert nem tudom hányszor elájult, akármennyit eszik, fogy. Voltak CT-n(vagy min), de nem mutatott semmi különöset, szóval...
2016. ápr. 7. 20:00
15/16 anonim válasza:
szerintem már most alkoholista vagy nem kell a génekre fogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!