Mik azok a nevek, amit semmiképp sem adnál a születendő gyerekednek?
Ami nagyon nem tetszik, vagy bármi egyéb rossz emléked van róla.
Nekem ilyen a Béla, Hilda, Mariann, ezek egyszerűen csak taszítanak, de van olyan is, amit egy konkrét személy miatt nem adnék: Ildikó.
Barbara,Dominika,Kitti,Lilla,Anita
János,Béla(régi nekvek)
Kevin,Norbert,többi cigány név
Dalma, Mariann, Kármen, Kitti, Laura, Hilda, Lujza, Vanessza, Adrienn, Marietta, Priszcilla
József, Ferenc, Béla, Kevin, Farkas, Máté, Rómeó, Vince, Kálmán, Jónás, Zakariás (fogalmam sincs, hogy ez milyen név, de nem tetszik!), Lajos, Erzsébet, Ilona, és a hasonló régi nevek sem tetszenek.
Leokádia, Orália, Dzsesszika, Dzsenifer, Napsugár, Agrippína, Mónika, Tímea, Anikó, Klaudia, Ágota, stb...
Jenő, Szilárd, Szabolcs, Alexander, stb...
rengeteg van, sok idióta, cigányos név
hétköznapi, normálisnak tartott nevekből, amit sosem adnék: anita, petra, andrea, krisztina, ildikó, vivien, evelin, bettina, beatrix, ivett, adrienn, plusz régies nevek
ezek egyáltalán nem tetszenek
fiú nevek közül: régi nevek pl béla, istván, martin, márton, bendegúz, samu, soma, tibor
de nagyon sok van, amit sosem adnék
Béla,Szervác,Géza,Sándor
Judit,Lili,Erzsébet
Az a Végh Béla nem Pátyi volt? Én is ismertem egy
Végh Bélát..
Kissé hiperpigmentált volt de semmi gáz nem volt vele..
Én Adrienn vagyok:PDe hát nem tetszhet mindnekinek ugyan az:)
Nekem sok név nem tetszik,azért mert rossz emlékem van róla.Tehát ismerős miatt. :Alexandra,Bernadett(Berni)Eszter,Klaudia.
Fiúk közül:Gábor.
A többi meg azért mert nem tetszik a csengése,nekem nem jön be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!