Anyukám unokatesója nekem kim?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 00:02
1/13 anonim válasza:
Hát pontosan az: Az anyukád unokatesója.
3/13 anonim válasza:
Unoka-nagynéni / Unoka-nagybácsi
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2010. ápr. 5. 00:28
5/13 anonim válasza:
Ha hasonló korú veled akkor inkább másodunokatestvér (én pl másodunokatestvére vagyok az unokatesóm gyerekeinek, merthogy az egyik egyidős velem a másik meg 4 évvel fiatalabb nálam így a nagynéni kicsit durva lenne).
6/13 anonim válasza:
nem nagynéni meg nagybácsi... a nagybátyád ill nagynénjéd
7/13 A kérdező kommentje:
hátőő..nem épp hasonló korú :D
én 14L
anyum unokatesója pedig 28F
2010. ápr. 5. 00:37
8/13 anonim válasza:
ma 00:32 és az anyukája testvére (ha van) akkor kicsoda?
Vagyis nem lehet a nagybátyja, és a nagynénje mert az más.
Tehát Unoka-nagynéni / unoka -nagybácsi.
Egy családfa kutató!
9/13 anonim válasza:
Az még belefér a "hasonlóba", hiszen amikor születtél ő még csak 14 volt. Az sok helyen testvérnek is simán elmegy. Én azt mondanám, hogy másodunokanővéred van bátyád.
10/13 anonim válasza:
00:30-s vagyok
A családfa kutatónak mondom, nálunk anyukám nővére az én néném, és a bátya a bácsikám (csak így simán, asszem a nagynéném az lenn aki az anyukámnak volt a nénje, ilyen unoka nagynénit meg még nem halottam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!