Mit tennétek ha a férjetek bejelentené, hogy két nap múlva már nem dolgozik mert elege van, hogy 10-12 órát dolgozik? (3 hónapja kb. ). lakás hitelre van. Ez a második munkahely amit otthagy.4 hónapig én tartottam el őt meg fiunkat. ő heverészett
Ha csak az első mondatot írtad volna le, magamból kiindulva azt írtam volna, hogy örülnék. De az én párom tizen éve dolgozik napi 12 órát, és már az egészsége van veszélyben.
De így egy kicsit más a helyzet, hogy 3 hónapja dolgozik itt, és már hagyott ott egy másik munkahelyet - és hogy máskor se kapkodta magát, hogy pénze legyen a családnak.
Ha van esély jobb munkahelyre, ahol elég mondjuk 8 órát dolgozni és nem minimálbérre megy a játék, akkor nem lenne gond, de gondolom, úgy hagyta ott a munkahelyét, hogy nincs új állás kilátásban, ugye? Nem lehet vele erről beszélgetni, hogy ennyi meg ennyi pénz kell, hogy ellegyetek egy hónapban, és ehhez kell az, hogy ő dolgozzon?
HÁt elég felelőtlen a férjed.Az én férjem sem szereti a munkahelyét.24 órát dolgozik,egy hónapban 240 óra, minimálbérért de csak akkor hagyná ott ha lenne más.
Én is dolgoztam már olyan helyen hogy hányingerem volt tőle de addig amíg nem találtam jobbat nem hagytam ott.
Nem tenném ki a szűrét az biztos de megymagyaráznám neki a dolgokat,és egyébként is hogy dönthet nélküled egy ilyen lépésről???
Kérdésfeltevő, Te mit tettél és mit akarsz tenni?
19.58
Magyarázd el neki, hogy minden munkahelyen 8-12 órát kell dolgozni, akárhova megy is.
És csak úgy nem hagyhatja ott a munkahelyet, mert mivel indokolja?
Meg válság van, és rossz munkahelyet is nagyon nehéz találni, nemhogy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!