Jogos, ha a férjemnél van a bankkártyám, leveszi a tápoénzem, majd azt kürtöli világnak. H ő tart el?
Hát ez az utolsó. A házasság vagyonközösség. Nincs én pénzem-te pènzed, senki nem tart el senkit egy házasságban, hanem amink van, azt összerakjuk. Onnan közös. Tök mindegy, ki mikor mennyit ad bele.
Szóval nem, nem jogos, hogy nála van ( esetleg ha épp megkérd vegye le, de utána vissza kéne adnia), és nem jogos, hogy szétkürtöli.
Feltettél egy provokatív kérdést a benne sugallt válasszal, hogy "nem, nem a férjed tart el",
miközben semmit sem írtál arról, hogy te ezzel szemben, mit is dolgozol, ill. mekkora összeggel járulsz hozzá a közös háztartásotokhoz?!
Tehát mennyivel??
A kérdező már sokszor belebukott, hogy provokatív válaszokat adott, nekem teljesen hiteltelen a kérdése is így, ebben a formában.
Vagyis: kamu kérdés.
csodálkozom, hogy ajnározzátok, és azt írjátok, ilyesmit nem vártatok tőle, ennél okosabbnak ismertétek meg.
én is találkoztam már a válaszaival párszor, de nekem sosem az jött le, hogy kompetens válaszokat adna, vagy lenne haszna. inkább olyan nesze semmi, fog meg jól.
Múltkor még 250-300 ezret keresett és összeverte a férje.
Ja és volt egy gyereke is.
"Múltkor még 250-300 ezret keresett és összeverte a férje."
Azért van most táppénzen. :-))
Egy kapcsolatban teljesen mindegy, mi jogos, mi jogtalan. Ha kellemetlenül érint ez, akkor nem lenne szabad megtennie, és nem holmi törvények, hanem a saját belső tartása miatt, amiatt, hogy ti elvileg támogatjátok és szeretitek egymást. Egyébként letiltatod a kártyádat, és nem költi többet a pénzed. A vagyonközösségről annyit, hogy ha kötöttek szerződést, akkor nem lesz minden közös.
Ha nem tudsz kilépni egy bántalmazó kapcsolatból: NANE, Patent egyesület, újrakezdők (FB csopi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!