Vajon okozhat nekem kellemetlenséget a párom volt neje?
Hát legközelebb HALÁL NYUGODTAN közöld vele, hogy ha bármiféle beleavatkozást megtudsz az életedbe, akkor AZONNAL a rendőrséghez fordulsz és zaklatásért feljelented.
Szerintem onnantól kuss lesz. De nagyon nyugodt legyél!
Nagyon egyszerű kideríteni,hogy valaki dolgozik-e.
Egyszerűen ír az apeh-nak egy levelet,amit alá is írhat,hogy Fekete Mancika Salakszentmotoros Szélső u.1-szám alatti lakos feketén dolgozik.
Az apeh erre utánna fog járni,erről Mancika főnöke is tudni fog...mondjuk ezt te is megteheted.
Elvileg, ha a nevedben telefonál, nem adhatnak a személyes adataidról SEMMILYEN infót, a személyi jogok védelme miatt!!! (Én az apai nagyapám után kutattam, akiről apu sosem beszélt, és -ez esetben sajnos, mivel tiszteséges szándékból kutattam- senki nem adott telefonon infót!) Tehát akik ilyen helyeken dolgoznak,a zok tudják, mihez tartsák magukat.
Vannak azonban kiskapuk, agyafúrtabbak, eszesebbek, és sajnos pont nem a tisztességes szándékúakra jellemző, akik megtalálják a kiskapukat, amit a 9.46-os is írt, tehát légy résen ezzel a nővel.
Amiért írok: szerintem ha bárhogy is a főnököd tudomására jut, ha bármi módon is ártani akar, akkor magáról állít ki bizonyítványt a főnököd előtt. Az én cégemben mondjon bárki bármit bárkiről, ha nekem mások a személyes benyomásaim, és miért akarna főnököd sem feltétlenül mások véleménye alapján ítél meg Téged.
Ha észrevennéd mások reakcióiból, hogy a munkahelyeden kártékonykodik, szerintem jobb az egyenes út: a főnöködtól időpontot kérnék személyes beszélgetésre, és elmondanám röviden, hogy a párod volt felesége már többször is akart kellemetlenséget okozni neked, durva dolgokkal, ezzel is megfenyegetett, és sajnos ezt most sem tudod teljesen kizárni, hogy most ezzel fenyegetőzik. De szerintem a munkád, a személyiséged alapján ítél meg mindenki.
Javaslom még, hogy ne mások által diktáltak szerint élj, ne másoknak akarj megfelelni, ismerd fel értékeidet és legyen önbizalmad, inkább ezt építsd! Nem teszik egyszerűvé az ilyen kellemetlenkedők.
Egyébként ha csak a neved+címed tudja, kinek mondta, neked? Mert ha a párodnak, akkor még más dolgok is lehetnek emögött (vagy ha másnak, akkor is).
Bocs, közepe felé helyesen:
... a főnököd sem feltétlenül a másik véleménye alapján ítél meg téged, miért hinne el bármit, ha ő máshogy látja, jól dolgozo...stb?...
10.04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!