Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Vajon okozhat nekem kellemetle...

Vajon okozhat nekem kellemetlenséget a párom volt neje?

Figyelt kérdés
Lelehet valakit ellenőrizni,hogy az adott munkahelyén be e van jelentve?Tehát van egy állása valakinek,azt külső ember letudja ellenőrizni valahogy,hogy ténylegesen be van e jelentve,és ott dolgozik?Vagy csak akkor lehetséges ha a főnőkéről vagy az ott dolgozó emberekről van szó?Tehát csak belső emberek tehetik ezt meg?Van egy ismerősöm aki utál...A párom volt neje.És mindenáron keresztbe akar nekem tenni.Aztmondta,hogy nincs is munkahelyem,és vannak emberei akik ezt le fogják ellenőrizni,a bejelentés alapján,ha nem találják meg a rendszerben a nevemet akkor nincs bejelentett állásom.Nos természetesen van,de nem akarom,hogy a főnököm előtt szégyenbe hozzon,vagy elkezdjen kutakodni utánam.Lehetséges ,hogy vannak oylan emberek akik utánam fognak nyomozni,de közük sincs a céghez ,és hozzám se?
2010. márc. 23. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én könyvelő vagyok, és el sem tudom képzelni, hogy tudnék egy vadidegen emberről ilyen információt összeszedni. Hacsaknem felhívnám az OEP-et, kiadnám magam mint aki te, és megpróbálnék érdeklődni, hogy bejött-e a táppénzigénylés a munkahelyemről. De ez is rizikós, mert kérik a taj számot. Az Apehben van az alap nyilvántartás, de ott meg adótitokra hivatkozva nem adnak konkrét információt, ha ezt lazaság miatt megszegik, oda is rögtön adójel kell. Szerintem a kollegina esélytelen, ha csak a neved, címed tudja.
2010. márc. 23. 23:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen,csakis azt tudja(remélem)messze járok az otthonomtól dolgozni,remélem nem követ.:)Ha hiszitek ha nem tényleg tipikus bolond zsörtölődös nőszemély.A fia is néha ugy beszél vele mint a....Köszönöm a válaszokat,1x már megfenyegettem,hogyha nem hagyja abba akkor lépni fogok,de aztán hagytam,jobb ha nem látja mennyire idegesít és lekakálom.Akkor talán abbahagyja.
2010. márc. 23. 23:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát legközelebb HALÁL NYUGODTAN közöld vele, hogy ha bármiféle beleavatkozást megtudsz az életedbe, akkor AZONNAL a rendőrséghez fordulsz és zaklatásért feljelented.

Szerintem onnantól kuss lesz. De nagyon nyugodt legyél!

2010. márc. 24. 07:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű kideríteni,hogy valaki dolgozik-e.

Egyszerűen ír az apeh-nak egy levelet,amit alá is írhat,hogy Fekete Mancika Salakszentmotoros Szélső u.1-szám alatti lakos feketén dolgozik.

Az apeh erre utánna fog járni,erről Mancika főnöke is tudni fog...mondjuk ezt te is megteheted.

2010. márc. 24. 09:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Elvileg, ha a nevedben telefonál, nem adhatnak a személyes adataidról SEMMILYEN infót, a személyi jogok védelme miatt!!! (Én az apai nagyapám után kutattam, akiről apu sosem beszélt, és -ez esetben sajnos, mivel tiszteséges szándékból kutattam- senki nem adott telefonon infót!) Tehát akik ilyen helyeken dolgoznak,a zok tudják, mihez tartsák magukat.

Vannak azonban kiskapuk, agyafúrtabbak, eszesebbek, és sajnos pont nem a tisztességes szándékúakra jellemző, akik megtalálják a kiskapukat, amit a 9.46-os is írt, tehát légy résen ezzel a nővel.

Amiért írok: szerintem ha bárhogy is a főnököd tudomására jut, ha bármi módon is ártani akar, akkor magáról állít ki bizonyítványt a főnököd előtt. Az én cégemben mondjon bárki bármit bárkiről, ha nekem mások a személyes benyomásaim, és miért akarna főnököd sem feltétlenül mások véleménye alapján ítél meg Téged.

Ha észrevennéd mások reakcióiból, hogy a munkahelyeden kártékonykodik, szerintem jobb az egyenes út: a főnöködtól időpontot kérnék személyes beszélgetésre, és elmondanám röviden, hogy a párod volt felesége már többször is akart kellemetlenséget okozni neked, durva dolgokkal, ezzel is megfenyegetett, és sajnos ezt most sem tudod teljesen kizárni, hogy most ezzel fenyegetőzik. De szerintem a munkád, a személyiséged alapján ítél meg mindenki.

Javaslom még, hogy ne mások által diktáltak szerint élj, ne másoknak akarj megfelelni, ismerd fel értékeidet és legyen önbizalmad, inkább ezt építsd! Nem teszik egyszerűvé az ilyen kellemetlenkedők.

Egyébként ha csak a neved+címed tudja, kinek mondta, neked? Mert ha a párodnak, akkor még más dolgok is lehetnek emögött (vagy ha másnak, akkor is).

2010. márc. 25. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocs, közepe felé helyesen:

... a főnököd sem feltétlenül a másik véleménye alapján ítél meg téged, miért hinne el bármit, ha ő máshogy látja, jól dolgozo...stb?...

10.04

2010. márc. 25. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!