Vajon okozhat nekem kellemetlenséget a párom volt neje?
Figyelt kérdés
Lelehet valakit ellenőrizni,hogy az adott munkahelyén be e van jelentve?Tehát van egy állása valakinek,azt külső ember letudja ellenőrizni valahogy,hogy ténylegesen be van e jelentve,és ott dolgozik?Vagy csak akkor lehetséges ha a főnőkéről vagy az ott dolgozó emberekről van szó?Tehát csak belső emberek tehetik ezt meg?Van egy ismerősöm aki utál...A párom volt neje.És mindenáron keresztbe akar nekem tenni.Aztmondta,hogy nincs is munkahelyem,és vannak emberei akik ezt le fogják ellenőrizni,a bejelentés alapján,ha nem találják meg a rendszerben a nevemet akkor nincs bejelentett állásom.Nos természetesen van,de nem akarom,hogy a főnököm előtt szégyenbe hozzon,vagy elkezdjen kutakodni utánam.Lehetséges ,hogy vannak oylan emberek akik utánam fognak nyomozni,de közük sincs a céghez ,és hozzám se?2010. márc. 23. 21:24
1/16 anonim válasza:
Nem értem: a párod volt NEJE miért akarja tudni, hogy van-e munkahelyed?
Mert még ha a párod akarná tudni, akkor érthetö, de NEKI éppen teljesen mindegy.
Egyébként a cégek nem adják meg privát személyeknek, hogy ki dolgozik náluk, de nem is adhatják meg, mert az törvénysértö.
2/16 A kérdező kommentje:
A lényeg h párom tudja,hogy van nem is eza lényeg.Gondolhatod miért utál..az ő házassága nem jött össze,és a volt férjének én vagyok most a jegyese...Azt akarja elérni,hogy szégyenbe hozzon,ezért félek,hogy a főnököm megtudja,hogy valaki utánam kutakodik,és nekem lesz kellemetlen,friss ez a munkahelyem és nem akarom hogy félreértések végett kirugjanak.Amugy a nő könyvelő egy elég menő cégnél,és gondoltam,valamilyen úton módon egy rendzseren keresztül megnézi,hogy a bejelentett munkások között vagyok e.Amugy nem tudja hol dolgozok,nem tudja a főnököm nevét,csak azt tudja hogy hívnak és hol lakom.Egy név is elég lehet hozzá,ha mondjuk megnézi a nyílvántartásban,nem?(Hogy bejelentett munkám van)
2010. márc. 23. 21:37
3/16 A kérdező kommentje:
Ugy értem hogy pl beírja anevemet Kiss Éva beírja a kerültete ahol lakom,vagy rákeres a Kiss Évákra,és ha bejelentett munkám van akkor benne leszek a rendszerben és megfog találni.Ilyen lehetséges?
2010. márc. 23. 21:39
4/16 anonim válasza:
A nyilvántartásban (magyarorszag.hu-n elérhető) mindenki csak a saját dolgait tudja megnézni. Más legfeljebb munkáltatói igazolást kérhet a munkahelyedről, de azt is rajtad keresztül, nem a hátad mögött. Szóval blöfföl a büdös banya, ne aggódj! Ez a "vannak embereim" tipikusan a buta emberek alaptalan hencegése.
5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)Azért ilyedtem meg,mert aztmondták,hogy állítolag az APEH nyílvántartásban ezek benne vannak,és majd ez jelezni fog a főnökömnek:S
Köszönöm még1x:)
2010. márc. 23. 21:44
6/16 anonim válasza:
Ha van az APEH-ban ismerőse, ott bele tudnak nézni a rendszerbe, de arról meg a főnököd végképp nem szerez tudomást, mert az az APEH belső nyilvántartási rendszere. Szóval legfeljebb belenéz a barátnőd, meglátja, hogy minden rendben körülötted, aztán leforrázva elhallgat.
7/16 anonim válasza:
Fenyegesd meg, hogy feljelented zaklatásért. Vedd fel a kesztyűt! Hogy egyes nők milyen hülyék tudnak lenni, ezzel csak önmagukat járatják le.
8/16 anonim válasza:
Csak addig baszogat, amíg össze nem házasodtok, utána már nyikk neki. Ezt csinálta a férjem volt felesége, amíg össze nem házasodtunk, addig állandóan kitalált valamit a ro....dék! És nem tudom még mire jutok vele, de három éve kussol, pedig nem adtam rá okot, egyszerűen irigy volt, hogy a kidobott jó embert más is összekaparta magának majdnem az utcáról.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát igen,ez a nő is irigy,csak mert ő vele nem lehetett megélni egy házasságban és párom beadta a válást anno..amint megtudta ki ,hogy én avgyok az új kedvese,egyből jötta dumával,hogy én át ne akarjam vágni a páromat,és ,hogy ő majd utánam néz,mert tuti nincs is munkahelyem,és ha kiderül majd megnézhetem magam.Felhuztam magam nagyon rajta,mert nem akarom,hogy utánam nyomozgasson,nagyon kellemetlen lenne nekem,hogy iylen ismerőseim vannak..és aki nem is ismer azt hiheti,hogy annak a nőnek van igaza...
2010. márc. 23. 22:10
10/16 A kérdező kommentje:
Bár ha ezzel nem is ér majd el semmit..mással fog próbálkozni.Az az igazi bosszúálló típus aki csak azért is..
2010. márc. 23. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!