Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mercédesz légyszi normálisan?

Mercédesz légyszi normálisan?

Figyelt kérdés

Röviden;

Az a nevem, hogy Mercédesz.

Szerintetek a Merci vagy a Mercédesz hangzik jobban?

Szerintetek szép név vagy egyszerűen cigányos?

2015. nov. 26. 01:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

"az hogy egy kocsi neve"

A mercédesz NEM egy kocsi neve, hanem a kocsi lett elnevezve egy lányról - ha valaki ennyire tudatlan, akkor az legalább ne írjon hülyeségeket!

A fönök a saját lánya nevét adnta az adott autótipusnak, mert annyira jónak gondolta

2015. nov. 26. 10:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11-es, azt azért erősen kétlem, hogy a kérdező idősebb lenne, mint az autómárka, tehát a szülei azzal a tudattal adták neki ezt a nevet, hogy ez egy autó neve is egyben és nem fordítva. :D

Kérdező: nekem sehogy se tetszik a hangzása, bocsi. Nyilván senkit nem cseszegetnek normálisék a neve miatt, mert nem te nevezted el így magad és amúgy is kit érdekel más véleménye, ez van, ezt kell szeretni. Sok olyan dolog van az életben, ami nem az én ízlésemre készült, hát ez ilyen bicikli. :D

A Merci becézett alak, barátok, ismerősök közt valószínűleg úgyis így szólítanak többen. Munkakapcsolatban, hivatalos helyen pedig alapvetően a teljes nevét használja a legtöbb ember. Meg mutatkozz be úgy, ahogy jobban szereted.

2015. nov. 26. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Merga, Merdzsó esetleg? :D

Nekem nem tetszik ugyan (talán mert van egy ilyen nevű ismerősöm, és nem a szívem csücske), de nem is gondolnám első hallásra, hogy cigányos.

2015. nov. 26. 11:57
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
12-es, problema van a szovegertessel? A Mercedes fejese nevezte el a SAJAT lanyarol a kocsit. Szo se volt rola hogy a kerdezorol lett elnevezve :D
2015. nov. 26. 13:55
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

" a szülei azzal a tudattal adták neki ezt a nevet, hogy ez egy autó neve is"

Igen egy autó neve is, amit a fönök lányáról neveztek el, de ezen kivül igen régi és közismert nöi név is, többek közt a Monte Chriso grófja címü regény egyik föszereplöjét is így hívják - és sokkal valószínübb, hogy a kérdezönek ilyesemi összefüggésben adták ezt a envet, nem pedig az autómárka miatt.

De azért olyan buta emberek mindig vannak, akik ezt nem képesek felfogni.

2015. nov. 26. 15:26
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem, nem szép a neved, de ez a saját véleményem

becenév: Mer-Mer

2015. nov. 26. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem szép,nekem kissé rhibancos ez e név.
2015. nov. 27. 01:21
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

én ismerek: Sztojka Mercédesz, Góman Mercédesz, Balog Mercédesz, Kolompár Mercédesz, Raffai Mercédesz, Lakatos Mercédesz -t.

ezt most halál komolyan mondom :D

magyart még ilyen névvel nem igazán láttam, kivétel nélkül a cigányok használják ezt a nevet.

legalábbis értelmes magyar család nem fogja ezt a nevet adni a lányának.

változtak az idők, régen lehet nem volt ekkora jelentősége a Mercédesz névnek, manapság nekem ez jut róla eszembe: magassarkúban és miniszoknyában járó agyonsminkelt beképzelt cigány pi...csa.

2015. dec. 2. 11:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Merci inkább.
2015. dec. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!