Mercédesz légyszi normálisan?
Röviden;
Az a nevem, hogy Mercédesz.
Szerintetek a Merci vagy a Mercédesz hangzik jobban?
Szerintetek szép név vagy egyszerűen cigányos?
volt egy ismerosom akit igy hivtak, nagyon jo csaj.
nekem pont pozitiv csengese van es tok mindegy hogy
Merci vagy Mercedesz ...
Nincs semmi gond a neveddel Merci.
Akinek van,az a nem normális.
Nekem a teljes név a szebb, komolyabb hangzású, de a Merci sem rossz.
Aki szerintm meg cigányos, annak igen beszükült látóköre van, hogy ne mondjam, szemellenzösen elfogult.
NE foglalkozz az ilyen emberekkel, ha határozottan, öntudatosan viseled ezt a gyönyörü nevet, leszoknak a közötködésröl, aki meg nem, azt csak sajnálni lehet.
1. Mit érdekel, hogy ki mit gondol a nevedről?
2. Ha azt írják itt, hogy nem szép/cigányos, képes lennél megváltoztatni? Ha igen, hülye vagy, ha nem, felesleges a kérdés.
3. Nincs olyan, hogy hogyan szebb. Amelyik jobban illik hozzád, az a szebb. Van 2 Eszter nevű ismerősöm, az egyikre az Eszter illik, a másikra az Eszti.
Nekem személy szerint nem tetszik, de ettől még viseld büszkén. A Mercédesz nekem jobban hangzik.
És nem az a bajom vele, hogy cigányos vagy sem, egyszerűen nem jön be a hangzása, de nem is nekem kell, hogy tetsszen.:)
Nekem 3 Merci ismerősöm van, mindegyikük hófehér bőrű, nem is tudtam, hogy ez is "cigányos" név.
Szerintem mindkettő szépen hangzik.
alapbol furcsanak talalom azt a szulot aki egy kocsi markanak nevezi a gyereket...
bocs,nem fog tetszeni, de eloszor szappanoperas, utanna ciganyos...
de hasznald ahogy neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!