Megváltoztatnád az Erdei vezetéknevet?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nem tetszik...igaz megváltoztatni sem akarom mert mégiscsak családnév. Nem tudok vele kibékülni. Szerinted?2010. márc. 10. 17:52
21/26 anonim válasza:
amúgy miért? az hogy pl. Bugyi Ferenc az jó név?? (nekem nem az a nevem, de nem élnék vele szívesen)
22/26 anonim válasza:
Szerintem jó név. Én akkor változtatnék ha sz*ros vagy valami ilyesmi lenne a nevem :D
23/26 anonim válasza:
Valamelyik nap beszéltem egy anyukával. A lánya vezetékneve Geczy volt...hát alig bírtam ki hogy ne röhögjek a telefonba...de sajnálom szegény kislányt..milyen cikizést kaphat 11 évesen ezért?!?!
24/26 anonim válasza:
milliószor jobb mint a többi.
nekem is van egy ismerősöm akit úgy hívnak h Géczy.sőt van olyan csaj a suliba akit úgy hívnak,hogy Egyed Bea.
szerintem nincs azzal baj,hogy Erdei.
legyél rá büszke.énis megbékültem a vezetéknevemmel. :)
25/26 anonim válasza:
22:01 Héjj. Nagymamám Müller,az unokatesóm felesége meg Mészáros. Mi a bajod ezekkel:
26/26 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, engem meg Mezei-nek hívnak. Valójában nekem sem tetszik. Bokros szeretnék lenni. Az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!