Milyen elfogadható ok kell ahhoz, hogy valaki letagadja saját gyermekét?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 12:15
11/17 A kérdező kommentje:
Nem volt bírósági ügyünk,nem voltunk házasok sem,csak 5 év együtt élés.A gyermek már nagy egyébként,csak mostanában több ismerőstől is halljuk,hogy letagadja szegénykémet,ha rákérdeznek.Persze a régi ismerősök előtt nem,hiszen ők ismernek minket,csak az újak előtt és a barátnőjének.
2010. márc. 9. 13:03
12/17 anonim válasza:
hát, tudod, én leszarnám. ez egy szarjankó, a gyereked helyében meg örülnék, hogy már nem ő az apám...
bocs a kifejezésért, de ez van. az én apám az elmúlt 30 évben 3-szor, ha hajlandó volt velem szóbaállni. Engem ez már rég nem érdekel. Ez nem az én veszteségem elsősorban, hanem az övé, hogy nem ismert meg engem...
13/17 anonim válasza:
első vagyok megint, akkor meg ne foglalkozz vele :) nincs ügy. inkább keress egy rendes, megbízható férfit, aki elfogad a gyermekeddel együtt!
15/17 A kérdező kommentje:
Én a "rendes pasit"már rég megtaláltam,szerencsére,de a lányomat nagyon mélyen érinti lelkileg az apja szemétsége.Szerintem a barátnőjét nem zavarná,hogy van egy lánya,akivel nem is tartja a kapcsolatot,nem is fizet utána.Vagy?
2010. márc. 9. 13:44
16/17 anonim válasza:
Szégyenből biztosan nem. De nincs kifogásom ellene, ha egy egyedülálló kisgyerekes nő csak úgy kaphat munkát, hogy gyermektelennek mondja magát az önéletrajzában.
17/17 anonim válasza:
Pl. berúgja az ablakot, és jön a házmester. Ilyesmi okok miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!