Másodunokatestvérek között lehet több mint rokoni kapcsolat?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ott már ugye nincs vérfertőzés meg ilyenek? Hallottam már olyanról hogy másodunakestvérek nem is tudták hogy rokonok, és összeházasodtak, és gyerekek is születtek. Akkor itt már nincs semmilyen gond a vérrel meg hogy rokonok?2010. márc. 6. 17:19
11/14 anonim válasza:
11:00
a spermabank anonim. De itt nem arról van szó, hanem a másodunkokatestvérekről. Amikor tudod, hogy a rokonod és mégis vele, ha neked ehhez fekszik a gyomrod, hajrá. De szerintem gusztustalan.
Bár ahogy a spermabankról nyilatkoztál, neked lehet épp ez jön be.:)
12/14 anonim válasza:
egy rokon ugyanolyan ember, mint bárki más
sőt őt még jobban ismered, megbízhatóbbak a források róla
egy hiba a gyerek később, hogy beteg lesz
amúgy ezen kívül simán lehet bármi
13/14 anonim válasza:
ja, rendkívüli segélynél meg az 1 főre jutó jövedelem számít mindenképp. tehát hiába ő munkanélküli, ha a vele egy háztartásban élő közvetlen családtagja jól keres, meg ő is kap álláskeresésit, simán főlé mehetnek a határnak. ez ált. segélyeknél a mindenkori nyugdíjminimum, nem tudom, ez esetben hogy van.
14/14 anonim válasza:
utolsó vagyok, ezt nem ide akartam, bocsi :):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!