Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Másodunokatestvérek között...

Másodunokatestvérek között lehet több mint rokoni kapcsolat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ott már ugye nincs vérfertőzés meg ilyenek? Hallottam már olyanról hogy másodunakestvérek nem is tudták hogy rokonok, és összeházasodtak, és gyerekek is születtek. Akkor itt már nincs semmilyen gond a vérrel meg hogy rokonok?
2010. márc. 6. 17:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

11:00

a spermabank anonim. De itt nem arról van szó, hanem a másodunkokatestvérekről. Amikor tudod, hogy a rokonod és mégis vele, ha neked ehhez fekszik a gyomrod, hajrá. De szerintem gusztustalan.

Bár ahogy a spermabankról nyilatkoztál, neked lehet épp ez jön be.:)

2010. márc. 8. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

egy rokon ugyanolyan ember, mint bárki más

sőt őt még jobban ismered, megbízhatóbbak a források róla

egy hiba a gyerek később, hogy beteg lesz

amúgy ezen kívül simán lehet bármi

2010. márc. 19. 00:06
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
ja, rendkívüli segélynél meg az 1 főre jutó jövedelem számít mindenképp. tehát hiába ő munkanélküli, ha a vele egy háztartásban élő közvetlen családtagja jól keres, meg ő is kap álláskeresésit, simán főlé mehetnek a határnak. ez ált. segélyeknél a mindenkori nyugdíjminimum, nem tudom, ez esetben hogy van.
2010. márc. 19. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ezt nem ide akartam, bocsi :):P
2010. márc. 19. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!