Most komolyan! Kit érdekel a betegsége?
Egyik rokonomnak (45 éves körüli)van egy betegsége.(nem olyan nagy dolog, tényleg nem.) Ha találkozunk folyamatosan azzal traktál hogy neki milyen rossz meg majd megtudom én is ha már idősebb leszek.
Nekem is van egy betegségem 18 éves korom óta ami nem gyógyítható, azóta gyógyszereket kell szednem. Elég komoly betegség, nem csak én mondom ezt hogy sajnáltassam magam , hanem tényleg az. (nem írom le mi az). Mégis mindig megkapom tőle hogy örüljek amíg fiatal vagyok stb. Hát igen, baromi jó nekem hogy 18 éves korom óta beteg vagyok meg vizsgálatokra kell járnom, de jó nekem hogy nem éltem egészségesen 40 éves koromig. Ezt meg mondtam neki, erre most én vagyok az érzékjetlen és bunkó. Most komolyan én vagyok a sz*mét?
Mondhatnád neki azt, hogy nemsokára megszűnik az összes betegség!
Ésaiás 33:24 "Egyetlen lakos sem mondja majd: Beteg vagyok! A népnek, amely a földön lakozik, megbocsáttatott a vétke."
Hát igen, az Ádámi bűn hatásától megszabadulni nagy kiváltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!