Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » 28 éves férfi vagyok, és nem...

28 éves férfi vagyok, és nem érzek vágyat arra, hogy gyerekem legyen, párom akivel 9 éve együtt vagyok, ő sem szeretne, szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
elég nehéz leírni az érzést, de nem érzek/érzünk rá vágyat/késztetést, viszont lelkiismeretfurdalást okoz, és nem felelünk így meg a társadalmi elvárásoknak! háttér rendben van, anyagilag rendben vagyunk - akár már most is lehetne gyerekünk, de valahogy mégsem akarunk. mind a ketten versenylovak vagyunk, karrieristák. más van/volt ilyen helyzetben?

2015. ápr. 24. 06:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
16%

ertelmetlen okoskodas.

Szerintem te sem tudod mi a statisztika.

2015. ápr. 24. 13:22
 22/26 A kérdező kommentje:
húha, köszönöm a sok választ, nem gondoltam volna, hogy ennyi fog érkezni, megérte regisztrálni. :-) úgy néz ki, hogy másnak is van/volt hasonló problémája.. éjjel vagy holnap próbálok majd reagálni a válaszokra, addig sajnos nem lesz időm rá!
2015. ápr. 24. 14:11
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

Első vagyok: miért okozna? Végre szabad lehetek, azt csinálhatok, amit akarok.

Páromnak is megmondtam, hogy úgy kötelezze el magát, hogy tőlem ne számítson gyerekre. Megértette, de ha elhagyna emiatt, azt meg én érteném meg.

2015. ápr. 24. 14:21
 24/26 anonim ***** válasza:
49%

Ha valaki faggatózik, nyugodtan mondhatjátok, hogy ökológiai okokból nem vállaltok gyereket:

7milliárdan vagyunk. Az élet szentsége stb akkor ért valamit amikor harmada ennyi ember volt. Száz éven belül szerintem meglesz a holttestek újrafeldolgozása.

Van fogalmatok arról micsoda környezetszennyező egy kisbaba? Csak pelenkából 4500darabot fogyaszt élete első három évében. Persze van textilpelenka. Amit HYPOzni kell és IVÓVÍZBEN mosod ki. És ez csak a pelus. Számoljuk hozzá a játékok, élelmiszerek csomagolóanyagait, az oltások ,gyógyszerek veszélyes hulladékait, a lakás amortizációját...

És akkor ne is nézzük a világgazdasági helyzetet. Ha húsz éven keresztül senki sem szülne, még akkor is sokan lennénk.

2015. ápr. 24. 15:52
 25/26 anonim ***** válasza:

Én sem akartam soha gyereket.

40N

2015. ápr. 24. 18:19
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem; nem normális.

Az emberben lakozó ösztönök egyike a fajfenntartási ösztön, és ez nem fejeződik be a közösülés aktusával.

Lehet, hogy valami hormonális problémád van, vagy alapvető pszichológiai.

Akik meg itt környezetbarát szempontokat emlegetnek a gyerekek ellen, azok nem a gyerekek,hanem igazából saját maguk ellen kéne, hogy először hadakozzanak.

A legökocentrikusabb viselkedés eszerint az öngyilkosság lenne.

Ha a gyerekek létrejötte ellen a túlnépesedés miatt akarunk lenni; mindenféle szempont szerint kizárólag és elsősorban Ázsiában -főleg Kínában- és Afrikában KELL kezdeni.

És a fehér embert pedig védett fajtává kéne minősíteni, az emberi faj különbözőségének megőrzése céljából, amíg még nem késő.

2015. máj. 11. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!