28 éves férfi vagyok, és nem érzek vágyat arra, hogy gyerekem legyen, párom akivel 9 éve együtt vagyok, ő sem szeretne, szerintetek ez normális?
" Lehet soha nem fogjátok megbánni, és boldogok lesztek gyerek nélkül is. Lehet 5 -10 év múlva mégis lesz gyerek."
3. variacio: akarnak majd, de nem fog osszejonni mert 30 folott rohamosan no az eselye az ilyesminek. Ez utobbi is gyakran elofordul.
Ez a ti döntésetek, ha nektek ez így megfelel, nem kell másokra hallgatni (Kínában meg születésszabályozás van, mert sokan vannak...).
Egyébként később ha meggondolnátok magatokat, még lehet, és ha nem megy biológiai úton, akkor még örökbe is lehet fogadni.
Nekem meg olyan kapcsolat nem akar összejönni már évek óta, amibe vállalnék gyereket, pedig én meg szeretnék majd, de ebből nem engedek, akárkivel nem vállalom, elég rossz példát láttam a családomban, hogy ne alkudjak meg. Legrosszabb esetben nem lesz, a károgók meg törődjenek a saját dolgukkal, ne mások helyett akarjanak élni.
remiszto mennyire nem ismerik az emberek azokat a fogalmakat hogy:
- valoszinuseg
- atlag
Ti nem jartatok iskolaba?
Megmondom, miért butaság statisztikákra hivatkozni gyerekvállalás kapcsán.
Minden ember szervezete más. Vegyük csak a nőket.
Minden nő máskor kezd menstruálni, és más korban lép be a klimaxba (ismertem olyan nőt, aki 40 évesen már túl volt a klimaxon).
Nos, van olyan nő, aki csak 30 előtt szül, van olyan nő, aki csak 30 után. Nem lehet (minden esetben) kimutatni, hogy aki csak 30 előtt szült, milyen esélyei lennének vagy lettek volna 30 után, és ugyanúgy nem lehet (minden esetben) kimutatni, hogy aki csak 30 után szült, milyen esélyei lettek volna (vagy voltak) korábban. Az egészségügyi okokat orvosi titoktartás őrzi, az érintett vagy beszél róla vagy nem, de a hozzátartozók se mindig tudnak róla. Van, aki 30 alatt és fölött is szül, de közöttük is nagy a szórás.
Nem lehet általános érvényű statisztikát felállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!