Dr. Csernus Imre vezetékneve honnan származhat?
Milyen hungarizmusról beszélsz?
A szomszédommal együtt járt középsuliba, érdekes módon magyar tannyelvűn.Szerinted mekkora rá az esély hogy egy szerb magyar középsuliba iratja a gyerekét?
Ha szerb lenne különben sem Imre lenne a neve, nézz szét egyedül a bunyevácoknál volt régebben szokás magyar keresztnevek adása, pl Bela (Béla).Nem vagyok hungarista, csak délvidéken éltem, és nem szeretem ha valaki félrebeszél, jóhogy nem szerbezel le engem is.Rohadtul nem értem, miért nem maradsz kussban olyan témákban mikhez nem értesz.
Ilyenkor, amikor a ti fejetek törik, mert ordít a dolog hogy nincs igazatok, akkor két dologgal tud a te fajtád előjönni: a helyesírással, valamint a lehungaristázással.
De van egy jó hírem: saját bőrömön tapasztalom, hogy itt Magyarországon a az ilyen tudatlan bunkók létszáma folyamatosan csökken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!