Valaki : kérdése:
Ki a legidősebb felmenőtök, akivel találkoztatok még? nagyszülő, dédi.
Figyelt kérdés
Én még az ükmamámmal is találkoztam, ez nagyon ritka?2014. dec. 7. 20:48
21/27 anonim 

válasza:

20 éves vagyok, dédmamám 13 éves koromban halt meg, 83 évesen.
22/27 anonim válasza:
Dédi tesója, 102 éves volt nemrég :)
23/27 anonim 

válasza:

Mind a kettő dédimamámat megismerhettem. Az egyik akkor halt meg amikor 11 éves voltam, ő akkor volt 84. A másik dédimamám 93 évesen halt meg, akkor voltam 22 éves.
Most 24 vagyok.
24/27 anonim 

válasza:

97 éves dédmamával, még mindig él. Én 22
25/27 anonim 

válasza:

Dédnagymamám aki még ma is él 96 éves! :) :)
26/27 anonim 

válasza:

Szerencsés vagy. :) Én még a nagyszüleim közül sem ismerhettem mindet, és most, annak ellenére, hogy még csak 17 éves vagyok, már csak egyetlen nagyszülőm él... Ő a legfiatalabb nagyszülőm, egyedül talán az ő szüleit ismerhettem volna, de sajnos a nagymamám már 8 évesen árva lett.
A valaha ismert legidősebb rokonom pedig valószínűleg valamelyik nagyszülőmnek a testvére, de az ő születési dátumaikat nem tudom fejből.
27/27 anonim válasza:
Dédszülők, azok közül 3-mat is. Korai gyerek voltam, anyám 21, apám 24 volt, amikor megszülettem, a nagyszüleim is nagyon fiatalok voltak, az anyai nagyanyám 47, az apai 45 volt, amikor megszülettem. A nagyapáim közül az egyik ötven, a másik 53 volt. Most 19 éves vagyok, és büszke arra, hogy ilyen az átlaghoz képest fiatak nagyszüleim vannak, akármerre megyek a nagymamámmal, mindig azt hiszik, hogy az édesanyám...:) az anyai nagymamám mind2 szülőjét ismertem, dédnagyanyám 1 éves koromban halt meg, 72 évesen, dédnagyapám pedig a következő évben 83 évesen. A másik olyan dédszülőm, akit ismertem, az az anyai nagyapám anyja, tavaly januárban halt meg, 92 évesen. Igaz, az apai nagyapám már nem él, 6 éve halt meg, és nem ismertem egyik ükszülőmet sem,mint néhány előttem szóló, de minent egybe vetve szerencsésnek mondhatom magam, hiszen maholnap 20 éves leszek, és még az összes (élő) nagyszülőm hetven alatt van! :) Csak összehasonlításképp: az apám egyik unokatestvére májusban lesz először apa, 42 évesen. Az ő anyja 39 évesen szülte őt, és egyedüli gyerek, tehát szegény asszony 80 felett lesz először nagymama. Ez a másik véglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!