Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ezen rasszjegyek alapján...

Ezen rasszjegyek alapján milyen származású lehetek? 20/F

Figyelt kérdés
Középmagas(181 cm), vékony alkatú, szőkésbarna haj, mélyen ülő világos kék szem elszíneződés nélkül, kissé elálló fül, kis orr és enyhén felfelé áll, kerek arc. Ha valamit szeretnétek még megtudni rólam ezen kívül írjátok meg és válaszolok. Köszönöm.
2014. aug. 31. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia,

az elmondottak alapjá azt mondanám, hogy germán őseidtől örökölted a rasszjegyeidet. Németországban élák már több éve, volt rá elég időm, hogy megismerjem a német arcképet.

Pár kérdésem még lenne:

Hány forgó van a hajadban. Ez azért érdekes mert az én családomban anyai (ez a német ág) mindenkinek egynél több fogrója volt és több német ismerősömnek is egynél több van. Valamint fontos az állkapocscsont is. Milyen a formály. "U" vagy inkább enyhe "V" alakú?

2015. jan. 7. 22:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Most vettem észre egy pár helyesírási hibát. Azokért utólag is bocsánatot kérek.
2015. jan. 7. 23:00
 13/14 GallitsGáborCsaba válasza:
Elolvastam ahogyan
2020. dec. 28. 03:02
 14/14 GallitsGáborCsaba válasza:
Elolvastam a leírásodat,a válaszokat és én azokkal értek egyet,akik a német és/vagy szláv vonalat,esetleg a kettőnek a keverékét tartom valószínűleg és én is mindjárt kiírom a saját arcomnak a leírását,mert évek óta érdekel engem au én vonásaim mely népre és/vagy népekre jellemző,csak bevallom nem tudom olyan szépen leírni magamat,ahogyan ezt Te Tetted és annyi biztos,hogy bennem anyai részről Kun-Magyar és apai részről Szláv-Cigány Magyar jellemzőim vannak,de egyszer majd kiderül és alig várom és 33 éves fiú vagyok Újpestről ;-) :-)
2020. dec. 28. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!