Hogy jut hattatom haza kiskoru gyermekem angliábol?
A konzulatus segit neked a cimet megkapni
De szerintem jobb lesz neki ott neveloszuloknel.
Az angol neveloszulok szigoruan ellenorzott onzetlen es segitokesz emberek a gyerek erdekeit nezik.
Ne haragudj, nem szokásom embereket bántani, de sajnos amióta családomon belül történt gyermekveszélyeztetés, azóta nem tudom megállni, hogy ne mondjam el a véleményem az olyanoknak, mint te.
Egy az, hogy miért került a nagypapához a gyermek?! (Költői kérdés, ez a te magánügyed) Gondolom nem véletlenül...
A másik meg, hogy hogyan vihette ki a te tudtod nélkül? Nem igaz, hogy ha normálisan tartottad volna vele a kapcsolatot akkor ez megtörténik, mind a nagypapával, mind a lányoddal. Sajnálatos dolog, de csak úgy gyermeket nem vesznek el a szülőtől, mint már mondtam, sajnos tapasztalatból beszélek. Szóval először a körülményeket, vagy saját magadat rendezd, hogy normális körülményeket tudj biztosítani a lányodnak mind anyagilag, mind értelmileg. Csúnya ilyet mondani, de lehet, hogy jobb sorsa lenne ott kint, mint itthon a nyomorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!