Farkas vezetéknévhez milyen lány ill. fiú nevek illenek?
Figyelt kérdés
Már 2 lánynév van ami tetszene(Farkas Réka Laura,ill. Emma Veronika),de jó lenne többől választani,mert párom úgy gondolja ne döntsük rögtön az első mellett :) Persze nem kell feltétlen 2. keresztnév is(csak én gondoltam hogy hátha...)2010. jan. 6. 00:06
21/45 anonim válasza:
Csak ne s-el vagy sz-el kezdődjön:) Velem elkövették ezt a hibát: Szilvia, így hatszor kitörik a nyelvem, mire bemutatkozom:)
25/45 anonim válasza:
A Farkas Fanni nagyon szép,fiúnak pedig szerintem a Farkas Milán :)Remélem sikerül ennyi név közül döntened! :)
26/45 anonim válasza:
Farkas Ármin, Farkas Kornél, Farkas Ábel,
Farkas Veronika, Farkas Léna, Farkas Annamária
28/45 anonim válasza:
1 oldalon volt egy srác valami kalkulátorral, oda beírtam a nevemet, (vezetéknevemet) és kidobta a keresztnevemet, nagyon kemény, ezek szerint jó nevem van
29/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!Felírtam őket 1 papírra,nálam már alakul a 2 befutó,de párom még nem döntött.De továbbra is szívesen olvasom a válaszokat :)
2010. jan. 7. 22:24
30/45 anonim válasza:
Farkas Mónika, ha lány...Farkas Marcell, ha fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!