Szeretném megtalálni a féltesómat a neten, de nemtudom hogy hogy hívják meg hogy mikor született, csak hallottam hogy van. Van rá lehetőségem a neten? És ha van akkor hogyan?
Egy próbát megér. Ha a szüleid nagyon ellenzik, és a próbálkozásaid ellenére sem akarják hagyni, akkor megpróbálhatod a következőt.
Elmész a levéltárba, megnézed, hogy a lehetséges időpontokban hány Judit született. Ha szerencséd van, nem túl sok. Ha kevés, akkor esetleg megpróbálhatod, hogy az anya nevét megemlíted apukádnak. Ha felkapja a fejét, stb. akkor ő lesz az.
De azt nem tudod, hogy elismerte apukád a gyereket? Mert ha igen, akkor az ott lesz a levéltárban is. Ha nem,akkor maradt a másik módszer.
Kitartás, és majd idővel, ha több adatod elárul a szülő, megkeresed.
A tűt a szalmakazalban meg lehet találni, de érdemes erre sok időt vesztegetni?
Mond el ezt rendszeresen, hogy Te szeretnéd őt megismerni, és biztos sikerülni fog, ne add fel!
Sajnos nem jutottam semmire.Senki nem akar róla beszélni...
Úgyhogy egy időre feladtam,de remélem hogy egyszer megosztják ezt velem a szüleim...(Édesapám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!