Mely fiú neveknek van lányos hangzása?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 11:23
51/86 anonim válasza:
Sokáig azt hittem, hogy a Levente női név. Nekem még mindig nőies ez a név.
53/86 anonim válasza:
a nárcisz női név. sztem jácinttal keveritek mert az fiú. a cecíl férfi és cecília a női párja. és ne mondjátok h nem mert nekem cecília a 2. nevem. ennyi.
56/86 anonim válasza:
Jacint nevet imadom:-)olyan szep,az egyik tanito bacsim is jacint volt. amugy lanyos kicsitElnezest a kedves Jacintoktol:-D
57/86 anonim válasza:
Szilveszter?? Ne sokkolj ember:D Szilveszter a nevem, és szerintem tök jó név:D Év végén duplán bulizhatok :P Egyáltalán nem nőies hangzású!
59/86 anonim válasza:
19:21-esnek: sztem a SzilvESZTER miatt érzi lányosnak az egyik válaszoló. :)
Amúgy a Jácint sztem is kimondottan nőies név.
60/86 anonim válasza:
Szóval nagyon kiszúrnék a leendő fiammal,ha Jácint lenne,mi?
Pedig imádom!
A Bence pedig abszolute nem lányos szerintem,inkább kisfiús,de egy férfinál már persze ez nem előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!