Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nem tudom hogy miért csinálja...

Nem tudom hogy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Nekem az anyukám 50éves,van két nővérem,mind a kettőnek van már családja,én a barátomnál lakom.Az anyukám nagyon iszik meg gyógyszereket szed,most karácsonykor is ott voltunk ebédelni és olyan részeg volt hogy egyszerűen már eszméleténél sem volt.Semmi gond nincs a családban,ott van vele apukám aki nagyon jóember ,van három egészséges unokája .Egyszerűen nem tudom miért jo ez neki?Valaki tudna segíteni hogy mit tudnék csinálni?
2009. dec. 25. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom amiért ilyen iszákos az anyukád. Nekem az apukám volt alkesz.

Sajnos te semmit nem tudsz csinálni egyedűl. Ha anyukád nem akar változtatni magán, akkor kár is törnöd magad!

Apukád miért engedi, hogy igyon??

Valahogy közösen kellene a tesóiddal hatni rá, mondjuk csúnyán fogalmazva "megzsarólni", hogy ha így folytatja tovább nem láthatja az uncsikat és titeket sem. Vagy nem hatná meg?? Valamit közösen találjatok ki!!

Békés Karácsonyt!

2009. dec. 25. 17:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Csak tudod ha beszélünk vele akkor ő meg van haragudva hogy mi hogy merünk neki ilyet mondani,talán ő már ilyen is marad örökre!köszi neked is Boldog Karácsonyt
2009. dec. 25. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg ő maga nem akar szabadulást ebből, senki nem tud rajta segíteni. Egyébként a Református egyháznak Dömösön működik egy iszákos mentő missziója, teljesen ingyenes, de erőszakkal senkit nem lehet erre kényszeríteni. De ha rátudod venni hogy ő maga akarjon menni, akkor Dömös az egyik legjobb hely ma Magyarországon, ahol egy szenvedélybeteg valódi, végleges szabadulást éljen át.
2009. dec. 25. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!