Hogyan találjam meg az ősöm?
Anyukám Bozó , Apukám Rostás
Anyai mamám Kukucska , Apai mamám petrovics
Apai dédnagymamám Jakab , Anyai Kukucska dédnagymamám Marsi
Anyai Bozó nagymamám Mácsai , Anyai Bozó ükanyám Bakai , Anyai Kukucska ükanyám Rikács. Bozóék Szentesiek , Kukucskáék Makóiak , Rostásék Kiskunfélegyhátiak de én Szegeden lakok (Bocs ha hülyén írtam le)
KUKUCSKA?! :D :D
Az egy tök jò rajzfilmsorozat. A youtuben is fent van.
Eddig nagyon jó válaszok születtek -.-
Csak valami híres ős vagy hogy milyen országból származok stb...
Ilyen érdekeséggekre
Ott már próbáltam de mivel én élek beírom hogy 2001-
és erre azt írja h 2001-2001
Én próbáltam felvenni a fonalat...komolyan...de nem értelek. Te lenni magyar? Esküszöm nem értem, amit írsz.
Segítettem itt már néhány embernek felkutatni egy-egy ősét, és tényleg szívesen tettem és teszem a jövőben is, de te most kiverted nálam a biztosítékot...
Leírtál egy (majdnem) komplett családfát, még a származási helyeket is, és most tényleg azt várod, hogy amatőr (neadjisten) profi családfakutatók érdekességeket írjanak a őseidről? Ezt most hogy képzeled?
Eldobom az agyam! Használd a google-t és a fs-t, vagy menj levéltárba. Ennyi. Ne másoktól várj megoldást, hanem kutass magad...
Familysearch ahogy írták + levéltár
ingyenes program: [link] letöltöd és szépen fel lehet vele építeni a családfát.
Azt megkérdezhetem, hogy Petrovics hogyan és miként? Nálam is vannak Petrovicsok jócskán, kíváncsi lennék van-e rokoni szál. Ha ide nem akarod kiírni, írj privit, köszy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!