Melyik név hangzik jobban?
Figyelt kérdés
Balogh Szendi vagy Balogh Réka2014. márc. 16. 14:59
1/23 anonim válasza:
Balogh Boglárka, de akkor már inkább Réka.:D
2/23 anonim válasza:
A Balogh Szendi az olyan, mintha két vezetékneve lenne, vártam a keresztnevet a végére...
3/23 anonim válasza:
Nekem is Balogh Boglárka.
A SZendi nem tetszik. Egyrészt, mert olyan, mint egy vezetéknév, másrészt nekem Szundi törpe jut róla eszembe. A Réka elmegy.
4/23 A kérdező kommentje:
Nem is írtam Balogh Boglárkát! Ti vaksik vagytok??
2014. márc. 16. 15:16
6/23 anonim válasza:
Szendi.. Szerintem semmihez sem megy..de egy ennyire "magyaros" névvel borzalmas
A Réka szép, egyszerűm illik is..
A Boglárka nekem sok, plusz "g" miatt már sok, tehát egy B-vel kezdődő név esetleg jó lenne de így az alliteráció és plusz a
-log Bog- miatt nyelvtörő
7/23 anonim válasza:
Persze hogy nem, de az első elvetette,mígy arra is reagált mindenki;)
8/23 lcs válasza:
A Réka szép név :) a SZendiről nekem is a 7törpe jut eszembe..
9/23 anonim válasza:
A Réka borzalmas név.
Egyiket sem adnám a gyerekemnek, de ha muszáj akkor inkább Szendi.
10/23 anonim válasza:
Balogh reka szep, Hanna is jol hangzana, Bogi nekem szornyu nev...
Szendirol nekem az jut eszembe amikor valakit dzsesszikanak vagy dzsenifernek hivnak!
Egy angol nev, ami a grees/pomade/bol megtetszett a szulonek es csunya, szanalmas... Bocs!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!