Az én lánytestvéreimnek, illetve a párom lánytestvéreinek ki a kisfiunk? Unokaöcsük?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 18:20
2/7 anonim válasza:
Számomra mindig is olyan furcsa volt, amikor felnőtt emberek a legszűkebb rokoni fokokkal sincsenek tisztában..
3/7 A kérdező kommentje:
Választ vártam, vagyis inkább megerősítést, nem bunkó hozzáfűznivalót!
Első köszönöm!
2014. márc. 9. 14:51
4/7 anonim válasza:
Igen az unokaöccsük. :)
2. 3. Mért kell beszólni lehet hogy valaki nem tudja ti se tudtok mindent ne szòljatok be mindenkinek.
5/7 anonim válasza:
#4 mert nem szabad elmenni szó nélkül az emberi butaság és tanulatlanság mellett.
Igen, sok mindent nem tudok én sem, de az alapvető dolgokkal tisztában vagyok. Ez nem érdem. Az lenne a szégyen, ha nem így lenne.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért miért lenne buta/tudatlan valaki, mert ilyet nem tud???!!!!
2014. márc. 14. 15:11
7/7 anonim válasza:
Nem tudod, hogy ki neked a testvéred gyereke???
És ezek szerint azt sem tudod, hogy ki az önokaöcséd???
És nem érted, hogy miért vagy buta???
Inkább ne írj semmit! Ne ronts tovább a helyzeteden!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!